Royal Delft MuseumTerug naar het overzicht

Reis door de geschiedenis van het Delfts Blauw en ontdek hoe mooi dit eeuwenoude ambacht is!
Ontdek de bijzondere wereld van Delfts Blauw in Royal Delft Museum! Ontmoet een echte Delfts Blauw schilder, bekijk het servies van de Koninklijke Familie en tel de tegels van de Delfts Blauwe Nachtwacht. Aansluitend mag je een kijkje nemen in de fabriek waar het eeuwenoude ambacht nog steeds beoefend wordt.

Je kunt met de hele familie een tour volgen door het museum. Hierin wordt je meegenomen in de historie van Royal Delft en het productieproces van Delfts Blauw. Tip: vul de tour aan met een workshop Delfts Blauw schilderen en neem je geschilderde tegeltje direct mee naar huis!

Kinderatelier
De kinderen worden de hele middag vermaakt en mogen zelf aan de slag met klei en verf in het atelier. (Groot) ouders kunnen een entreekaartje kopen en meelopen door het museum en de fabriek. Uiteraard mogen ze ook meekijken tijdens de schilderworkshop.

De kinderaudiotour
Speciaal ontwikkeld voor Royal Delft Museum: de kinderaudiotour! Op interactieve manier het museum en de fabriek ontdekken en alles leren over één van de meest beroemde exportproducten van Nederland, het Delfts Blauw. De kinderaudiotour is speciaal geschreven voor kinderen van 8 tot 12 jaar en is gratis aan de receptie verkrijgbaar (ook in het Engels).

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke adressen en activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief.

Royal Delft

Rotterdamseweg 196
2628 AR Delft
Openingstijden Voor de meest actuele tijden ga je naar de website via de roze button Prijs Volwassenen € 15,00
Jongeren 13-18 € 9,00
Kinderen 7 t/m 12 jaar € 7,00
Kinderen t/m 6 jaar gratis
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters