Speelplaats ReigershofTerug naar het overzicht

Op deze stadsboerderij wonen geiten, schapen, konijnen, kippen, cavia's, eenden en poezen!
Op het terrein van Stadsboerderij Reigershof staat een natuur-educatieve speeltuin. De natuurspeelplaats bestaat uit 3 onderdelen, is geschikt voor alle leeftijden en heeft een eigen speelplek.

0-6 jaar
Op het 1e gedeelte (bij de stadsboerderij Reigershof) staat een groene waterpomp waarmee de jongere kinderen het water in de beek pompen. Aan het einde van de beek kunnen ze het water met zand mengen. Naast de beek staat een grote wilgenhut waar de kinderen zich bijvoorbeeld kunnen verstoppen, een broodje kunnen eten of een boek kunnen lezen. Er staan banken gemaakt van boomstammen.

4-12 jaar
Aan de overkant van het pad ligt een groen paradijs waar kinderen van de basisschoolleeftijd een sluip- en kruiproute volgen over stappalen, bruggetjes en zwaaiende wilgentenen en riet. Bij het speelhuis kunnen kinderen uitrusten en kijken naar alles wat leeft en bloeit in de schooltuin.

12 jaar en ouder
Net buiten het terrein van Milieueducatie liggen heuvels met touwbanen voor stoere jongeren. Dit ligt buiten het hek en is dus vrij te bezoeken.

Het clubhuis van de scoutinggroep aldaar is af te huren voor verjaardagen (ook buiten openingstijd van het terrein).

Tip: we hebben nog meer leuke gezinsuitjes in en om Den Haag voor je verzameld.

Speeltuin Reigershof

Reigersbergenweg 280
2592 EZ Den Haag
Openingstijden Het terrein van Milieueducatie is iedere dag tussen 8.00 - 16.00 uur geopend. Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!