icon-closeLandelijk Watermonsters v2
icon-closeLandelijk Watermonsters v2

Tourist Tram Den HaagTerug naar het overzicht

Rijd mee met de Tourist Tram van het centrum naar Scheveningen en zie de mooiste Haagse attracties.
Vanaf 18 juli t/m 29 november 2020 rijdt in de weekenden en op feestdagen elk half uur een klassieke tram, de Tourist Tram, tussen het centrum van Den Haag en Scheveningen. Een hop-on hop-off service die je langs mooie plekjes en leuke attracties brengt!

Het Haags Openbaar Vervoer Museum gebruikt voor deze route uitsluitend voertuigen uit de jaren '50 met een klassieke, Haagse kleurstelling: crème-geel met groene biezen.

The Tourist Tram rijdt in de weekenden ieder half uur tussen 10.00 en 17.30 uur van de Haagse binnenstad naar het Scheveningse strand. Hoogzomer rijdt deze bijzondere tram dagelijks. 

Met een kaartje voor één of meer dagen kun je onbeperkt in- en uitstappen tijdens de route. Rij mee langs het Paleis Noordeinde, Escher in Het Paleis, het Binnenhof, Panorama Mesdag, Vredespaleis, Madurodam, SEA LIFE Scheveningen, Kurhaus, Pier, Scheveningen Haven, Gemeentemuseum en de Paleistuin. Er zijn zestien haltes waar je onderweg kunt in- en uitstappen.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om te reserveren.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

Tourist Tram


Den Haag
Openingstijden Rijdagen 2020
De Tourist Tram rijdt van van 18 juli t/m 29 november 2020 in de weekenden en op feestdagen, elk half uur tussen 10:15 en 17:45 uur van de Haagse binnenstad naar het Scheveningse strand. In augustus van woensdag t/m zondag tussen 10:15 en 17:45 uur. Op twee vrijdagen in de herfstvakantie en op de maandag voor Prinsjesdag rijdt de Tourist Tram ook.
Prijs Voor de historische tram zijn er verschillende soorten tickets te koop:
dagkaart - 15 euro
tweedagen kinderkaart (4 t/m 11 jaar) - 5 euro
Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE!

ZOMERVAKANTIE!

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

27 X zomerse gezinsuitjes!