icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

TrashUre HuntTerug naar het overzicht

Dare to be a Hero! Jaag op zwerfafval en doe mee aan toffe workshops! Van duurzaamheid tot gekkigheid.
TrashUre Hunt brengt milieuproblemen op een toegankelijke, effectieve en ludieke manier onder de aandacht van het publiek. In uiteenlopende spelvormen wordt met groepen kinderen, tieners en volwassenen op zwerfafval gejaagd.

Dare to be a Hero!
Iedereen wordt uitgedaagd om mee te wandelen tijdens de TrashUre Hunt avonturen en het strand te ontdoen van haar schatten (afval). Zo kun je op een leuke manier bijdragen aan het verbeteren van onze leefomgeving. Na elke wandeling volgt er een toffe activiteit: knutselen, skateboarden, vissen met het sleepnet, surfen, muziek, duurzaamheid, singer songwriters, lezingen, feesten, tango lessen, films en nog veel meer! Van duurzaamheid tot gekkigheid!

Summer Challenge
De Summer Challenge is het groenste, coolste, langste en schoonste, gratis festival ooit. Door al onze krachten te bundelen zorgen we met elkaar voor een onvergetelijke ervaring vol toffe avonturen en veel plezier. Een schoon festival uit liefde voor onze planeet!

Locatie: TrashUre Hunt Station ter hoogte aan de kop van de Keizerstraat.

Voor meer info klik je op de roze button.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van de leukste kinderactiviteiten? Like ons!

TrashUre Hunt

aan de kop van de Keizerstraat
Den Haag
Openingstijden klik op de roze button voor actuele activiteiten Prijs gratis Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in