TU Delft Science CentreTerug naar het overzicht

Ga lekker zelf aan de slag en ontdek de wereld van wetenschap en techniek.
Beleef de wereld van wetenschap en techniek bij TU Delft Science Center. Er is genoeg te doen en te beleven.

Verjaardagsfeestjes

Zelf een robotje maken, een alarm of een figuur in 3D. Nodig je vriendjes en vriendinnetjes uit en ga samen met een enthousiaste en deskundige student van de TU Delft aan de slag. De feestjes van TU Delft Science Centre zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 11 jaar.

Escaperoom
Laat jezelf testen als astronaut in dé escaperoom van de TU Delft. Deze kamer zit, zoals je van een technische universiteit verwacht, vol met technische snufjes in alle spellen. Je hoeft niet op zoek te gaan naar sleutels en cijfersloten, alles zit nét iets anders in elkaar. Ook leuk: de escaperoom als kinderfeestje!

Educatie
Speciaal voor het primair- en voortgezet onderwijs zijn er educatieve activiteiten en projecten met als doel wetenschap en techniek dichter bij de leerlingen te brengen.

Events
Er worden ieder jaar supergave events georganiseerd waar techniek centraal staat. Onder andere de Science Day, Rolfs Surprise Lab en in april 2024 is de RoboCup Junior Nederland. Ook de First Lego League Delft staat op het programma.

Toffe thuisprojecten
Thuis aan de slag als een echte uitvinder of onderzoeker? Dat kan met de toffe thuisopdrachten!

Klik voor meer informatie over TU Delft Science Centre op de roze button!

Tip: Op zoek naar meer leuke uitjes met het gezin in Delft, Den Haag of omgeving? Bekijk onze uitagenda voor gave uitjes op specifieke dagen.

TU Delft Science Centre

Van der Burghweg 1
2628 CS Delft
Openingstijden Zie website Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Nieuwe attractie in Madurodam!

Nieuwe attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters