Kabouterpad bij OckenburghTerug naar het overzicht

Spelen en speuren in het bos! Volg het Kabouterpad en ontdek de natuur op een speelse manier!
Het Kabouterpad in het bos van Ockenburgh is een gezellige wandelroute voor de hele familie. De route start vanaf de binnenplaats van het mooie witte landhuis Villa Ockenburgh. Samen speuren, spelen, vies worden en de natuur leren kennen. Alles voor een gezellige middag voor jong en oud!

Kabouterpad
De route is gemarkeerd met kabouterpaaltjes. De kinderen wijzen je de weg van paaltje naar paaltje. Langs het pad zijn nog meer kabouters te ontdekken. De route is ca. 1 km en geschikt voor alle leeftijden en toegankelijk voor kinderwagens en rolstoelen. Leuk om met het gezin, opa en oma, oppas, dagopvang, schoolklas of tijdens een kinderfeestje te bewandelen.

Kaboutertas
Bij de kas achter de villa is een kaboutertas voor € 5,- te koop. Het herbruikbare rugzakje is gevuld met een kaboutermuts, een kaboutervergrootglas, pakje drinken en een stuk fruit.

Speeltuin
Tijdens de speurtocht kom je ook langs de speeltuin in het bos met een groot grasveld waar je op kunt spelen en chillen. Neem dus gerust een bal of ander speelgoed mee voor nog meer speelplezier in de speeltuin tussendoor! 

Bereikbaarheid
Adres: Monsterseweg 4 in Den Haag
Kom lekker op de fiets en parkeer gemakkelijk bij de kas. Kom je met de auto, parkeer dan op Parkeerplaats Buitenplaats Ockenburgh, direct vooraan in het bos.

Klik voor meer info op de roze button.

Tip: voor de meest actuele uitjes en nieuwste voorstellingen voor kinderen moet je bij onze Kidsproof Uitagenda zijn!

Villa Ockenburgh

Monsterseweg 4
2553 RL Den Haag
Prijs Kaboutertas € 5,- Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Er is zoveel te doen in Madurodam

Er is zoveel te doen in Madurodam

Van Nederland in het klein tot spectaculaire attracties en de leukste doe-dingen. In Madurodam kom je ogen, maar vooral handen tekort! Ben jij klaar voor een dag vol doen, zien, spelen en leren voor jong én oud?

Moet je meemaken. Kom langs!