Avonturia kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Vier je verjaardagsfeestje bij Avonturia de Vogelkelder in Den Haag. Avontuur, dieren en doen!
Een feestje bij Avonturia de Vogelkelder is één groot avontuur! Je stelt zelf je feestje samen door te kiezen uit verschillende activiteiten.

Zo kun je bijvoorbeeld goud zoeken, uilenballen uitpluizen, talisman maken, de natuur en ontdekspeurtocht doen en zelfs een echte avontuurlijke fotoshoot! 

Een echte aanrader is het feestje in Mappa Mundia, de Expo Mini Zoo!
Bewonder alle ontdekkingen van Professor Das in Mappa Mundia. Zijn verzamelingen exotica en naturalia deelt hij graag met jou. Met een echte landkaart wandel jij door grotten, een haven, en riool van land naar land en bewonder je onder andere stokstaartjes, dwergaapjes en fennekvosjes. Mappa Mundia, waar werkelijkheid en fantasie hand in hand gaan!!!

Bij Avonturia de Vogelkelder vier je je kinderfeestje onder begeleiding van de Zoopergids. De Zoopergids zal van jouw feestje een onvergetelijk Avontuur maken. Je wordt bij de hoofdingang opgevangen door de gids, die jou en je vriendjes en vriendinnetjes naar een aparte ruimte begeleidt. Deze ruimte heet de Avontureluur en is op zijn Avonturiaans aangekleed!

Een feestje duurt maximaal 2 uur. Er zijn maximaal 10 kinderen en 2 volwassenen toegestaan, dit i.v.m. de richtlijnen vanuit het RIVM rondom het Corona-virus.

Klik door via de roze button en je leest alle informatie én kunt direct reserveren.

Combineer het met wat lekkers eten in de Oehoe.
Doordeweeks kun je eten tot 17.30 en in het weekend tot 16.30

Tip: Lees hier wat je allemaal in Mappa Mundia kunt vinden!

Avonturia de Vogelkelder

Kerketuinenweg 3
2544 CV Den Haag
Openingstijden De feestjes kunnen op maandag t/m zaterdag (dus niet op zondag) plaatsvinden. Datum en tijdstip in overleg. Prijs Neem contact op met Avonturia de Vogelkelder. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek