Bootcamp4kids themabootcampTerug naar het overzicht

Start 11 mei! Top secret, spannend en sportief feestje met Bootcamp4Kids. Ook binnen, dus winterproof!
Je kunt kiezen uit 8 thema's voor jouw feestje, bijvoorbeeld thema Geheim Agent. Voor jouw Geheim Agentfeestje krijgen jouw vriendjes en vriendinnetjes vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin wordt gevraagd of ze geheim agent zouden willen worden.

Tijdens deze Geheim Agent Opleiding krijgen jullie een heuse Geheim Agent Training! Denk aan burpees, opdrukken, sprinten, leren hoe je boeven moeten vangen, hoe je goed kunt sluipen, hoe je parachute moeten springen en nog veel meer.

Bootcamp4Kids organiseert nog meer toffe en stoere feestjes. Met verschillende thema's, zoals bijvoorbeeld een echte Ninja of Brandweer feestje, of ben je benieuwd hoe het is om een supermodel te zijn? Dan is het Supermodel bootcampfeestje echt iets voor jou. Ook Superhelden zijn bij Bootcamp4Kids aan het juiste adres, maar er zijn nog veel meer thema's! Voor ieder wat wils.Nog even wat handige weetjes:
# voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar
# op locatie, buiten en binnen
# bootcamp van 1.5 uur door gediplomeerde trainer
# Totaal verzorgd feestje, alles buiten de deur,
# Mogelijk met een horeca arrangement bij een van de partners.
# Cadeautje voor de jarige
# Geheime pasjes voor ieder kind
# Extra uitdagingen voor thuis via de website
# Blije en zelfverzekerde kids
# De kids hebben het nog lang over de geheime codes ;)

Wil je meer weten over de feestjes van Bootcamp4Kids? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Bootcamp4kids


Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg. De training kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem voor de prijs contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie: wat kan wel?

Herfstvakantie: wat kan wel?

De herfstvakantie ziet er dit jaar anders uit dan andere jaren... Restaurants gesloten, Festival de Betovering afgelast... het is niet anders! Toch is er nog een heleboel wat op dit moment wél kan. Klik door voor coronaproof tips voor uit en thuis!

Herfstvakantietips