Ninja bootcampTerug naar het overzicht

Een stoer feestje voor echte Ninja's. Met Bootcamp4kids goed geregeld
Wil jij de kinderen een échte ninja training geven? Boek dan een Ninja bootcamp bij Bootcamp4Kids. Vooraf krijgen de kinderen een stoere video opgestuurd waarin ze gevraagd wordt of ze een Ninja willen worden. Tijdens de training leren ze sluipen zonder gehoord te worden, ballen ontwijken, ninja sprongen maken, geheime ninja opdrachten uit te voeren, over obstakels heen te springen en nog veel meer! 

Hebben de kinderen de missie voltooid en zijn ze geslaagd als ninja? Dan behoren zij tot de selecte groep van échte ninja’s en krijgen zij een geheime ninja pas. Uiteraard krijgen ze ook een video boodschap van de grote ninja baas die ze complimenteert met het
behalen van deze zware taak!

Naast dit ninja feestje heeft Bootcamp4Kids nog een aantal andere thema’s. Andere populaire thema’s zijn bijvoorbeeld de geheim agent bootcamp en de nieuwste jungle bootcamp. Klik door op de roze websitebutton voor alle informatie.

Nog even wat handige weetjes:
- gratis uitnodiging en diploma's
- bootcamp van 1,5 uur 
- vanaf 5 jaar
- op locatie
- gediplomeerde trainers
- binnen of buiten
- voor jongens en meisjes

Wil je meer weten over dit stoere feestje? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: misschien is het Geheim Agent feestje van Bootcamp4Kids ook iets voor jou!

Bootcamp4kids


Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg.De Ninjatraining kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem voor de prijs contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

ZOMERVAKANTIE IN DEN HAAG

Of het nu mooi weer is of wat minder, er is méér dan genoeg te beleven in en om Den Haag. We hebben heel veel superleuke tips voor je op een rijtje gezet. Vervelen is geen optie!

Leuke gezinsuitjes in en om Den Haag