Bowlen met je verjaardag!Terug naar het overzicht

Vier je partijtje bij Bowling- en recreatiecentrum Westerpark. Bowlen, spelen, eten en meer...!
Begin je kinderfeestje met een uurtje discobowlen en daarna lekker frites eten met een snack, saus, glaasje limo en een ijsje. Pannenkoeken eten in het pannenkoekenpiratenschop kan ook. Die mag je zelf pimpen!

Na het bowlen mogen de kinderen de speeltuin in en bij slecht weer of in de winter mogen ze een uur gebruikmaken van het indoor-speelparadijs en gameroom. De kinderfeestjes zijn makkelijk uit te breiden met o.a. thema's, speurtocht, waterfietsen en meer!

Er zijn ook kinderfeestjes zonder bowlen mogelijk. Bijvoorbeeld koekjes bakken en daarna lekker spelen in het indoorspeelparadijs. Of een peuterparty met indoor spelen en pannenkoeken of frites eten.

Je mag je eigen taart nemen tegen betaling van € 0,50 per persoon serviesgeld!

De kinderfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 kinderen. Klik voor meer informatie en het reserveren door naar de site via de roze button hieronder.

Tip: bekijk nog veel meer leuke tips voor kinderfeestjes in de Haagse regio!

Tip: op Kidsproof Den Haag vind je enorm veel leuke tips voor uitjes in Den Haag en omgeving!

Bowling en Recreatiecentrum Westerpark

Heuvelweg 4
2716 DZ Zoetermeer
Prijs Peuterparty vanaf € 8,50 p.p. Andere kinderfeestjes € 11 - € 16,50 p.p. vanaf 6 kinderen. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderboekenweek in Den Haag!

Kinderboekenweek in Den Haag!

Het thema van de Kinderboekenweek is 'En toen' en neemt je mee op reis in de tijd... spannend! Pak een boek en verdwaal lekker in de mooiste verhalen. En check hier superleuke activiteiten in de Kinderboekenweek!

Activiteiten in de Kinderboekenweek