Muzikaal kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Zingen met je verjaardagspartijtje. En niet zo maar, maar in een echte opname studio!
Bij dit muzikale kinderfeestje ga je met je vriendjes en vriendinnetjes een liedje naar keuze inzingen. In groepen van minimaal 6 personen je een liedje naar keuze inzingen nadat natuurlijk eerst de stembanden zijn opgewarmd.

Een echte geluidstechnicus gaat het geheel afmixen, terwijl de kinderen cadeaus uitpakken, chips eten en bekertjes limonade drinken. Aan het eind van het feestje is er uiteraard een CD om mee naar huis te nemen met jullie eigen ingezongen liedje! Zo cool!

Duur van de opnamesessie: 120 minuten

Voor meer informatie en het reserveren van dit zingfeestje klik je door naar de site via de roze button. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: nog meer leuke ideeën voor je partijtje vind je in onze categorie Kinderfeestjes.

VDS Productions

Erasmusweg 6
2532 CP Den Haag
Openingstijden In overleg. Prijs Muziek CD opnemen € 17,50 per persoon (vanaf 6 kinderen); muziek CD opnemen en videoclip € 35 per persoon (vanaf 6 kinderen). Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De 24 leukste zomerkampen!

De 24 leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?