• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Sportief kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Wil jij graag een sportief kinderfeestje geven? Grote kans dat Westbeach is wat je zoekt!
Westbeach heeft flink wat ervaring met het organiseren van kinderfeestjes. En dan vooral sportieve kinderfeestjes. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Er is van alles te doen. Van golfsurfen tot schatzoeken, van powerkiten tot knutselen, van zandkastelen bouwen tot strandjutten en veel meer.

Het basistarief voor het vieren van jouw feestje is €160,-. Dit is voor een feestje van 2 uur voor 10 kinderen. Maar meer vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom hoor. Je betaalt dan €16,50 per extra persoon. 

Benieuwd wat Westbeach voor jouw feestje kan betekenen? Neem dan zeker even contact met ze op. Meer informatie vind je via de roze button.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

Westbeach

Strand Molenslag 12
2681 VP Monster
Prijs Basistarief is €160,- voor een feestje van 2 uur met 10 kinderen. Extra kind is €16,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum