Partijtje bij Alpine SportsTerug naar het overzicht

Met je kinderfeestje sleeën, tuben, trampoline springen, skiën, snowboarden of skaten!
Er is van alles mogelijk bij Alpine Sports. Maar een geslaagd partijtje wordt het zeker. Met je vriendjes en vriendinnetjes lekker actief bezig zijn.

Bij het Enkel feestje gaan jullie sleeën, tuben, trampoline springen of Tiroler spelen. Deze activiteiten doe je met jouw groep gedurende 1 uur, halverwege is er een korte pauze met een beker limonade en een snoepje.

Happy Kids Party
Met een Happy Kids Party krijg je een ‘Best of’ van onze kinderfeestactiviteiten voorgeschoteld. Tijdens dit 2 uur durend feestje komen alle 4 onze activiteiten, elk een half uur, voorbij. Dus: sleeën, tuben, trampoline springen en Tiroler spelen. Op deze manier hoef je niet te kiezen, of kan je juist vast voorproeven voor een toekomstig feestje.

De enthousiaste kinderfeestmedewerkers zorgen dat het echt een groot feest wordt!
Tussendoor is er tijd voor limonade en een snoepje.

Ski- of snowboardfeestje
Je kan ook kiezen om met je vriendjes te gaan skiën of snowboarden. Jullie krijgen een uur les van een van de enthousiaste leraren. Daarna kan je nog een activiteit boeken: sleeën, tuben, trampoline springen of de Tiroler spelletjes bijvoorbeeld.


Leeftijd voor de feestjes verschilt. Kijk hiervoor even op de site via de roze button hieronder. Hier vind je ook filmpjes!

Alpine Sports

Hooipolderweg 4
2635 CZ Den Hoorn
Prijs Klik door naar website, afhankelijk van het gekozen feestje. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?