• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Geheim agent bootcamp!Terug naar het overzicht

Top secret, spannend en sportief feestje met Bootcamp4Kids!
Boek onbezorgd je geheim agent kinderfeestje in Den Haag en omgeving met Bootcamp4kids!

Je krijgt vooraf een geheimzinnige uitnodiging waarin je wordt opgeroepen om geheim agent te worden.
Tijdens de geheim agent training gaan jullie samen aan de hand van een spannend verhaal verschillende opdrachten samen doen! Denk aan touwtrekken, boksen, speuren, sluipen, spioneren, parachute rennen, gekke pakken aandoen, estafettes en nog veel meer.

Ook ontvangen jullie video berichten van de geheim agent baas. Als de trainer opeens wordt opgeroepen dat er boeven in de buurt zijn, wordt het helemaal spannend...

Aan het eind van de bootcamp krijg je een geheime pas alleen bestemd voor echte geheim agenten. Omdat jullie het zo goed hebben gedaan kan een mooi compliment van de grote baas niet ontbreken. Nu kan 't echte werk beginnen... Gelukkig zijn de boeven al gepakt door de hoofdcommissaris en kan iedereen veilig naar huis!

Bootcamp4Kids maakt een gezonde leefstijl voor kinderen cool en vindt het belangrijk dat ieder kind plezier heeft in bewegen. De trainingen zijn dan ook voor ieder kind. Het gaat vooral om samenwerken en plezier maken en de fantasie van de kinderen optimaal gebruiken. Het is dus zeker niet alleen voor de sportieve en competitieve kids!Nog even wat handige weetjes:
# voor jongens en meisjes vanaf 4 jaar
# op locatie, buiten (soms is een gymzaal huren ook mogelijk)
# bootcamp van 1.5 uur door gediplomeerde trainer
# totaal verzorgd feestje, alles buiten de deur
# medaille voor de jarige
# geheim pasje en diploma voor ieder kind
# extra uitdagingen voor thuis via de website
# blije en zelfverzekerde kids
# de kids hebben het nog lang over de geheime codes ;)

Wil je meer weten over de feestjes van Bootcamp4Kids? Klik dan op de roze button om naar de website te gaan.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Bootcamp4kids

Op de door jouw gewenste locatie, binnen of buiten
Bootcamp4kids in jouw eigen omgeving
Openingstijden Flexibel; op de door jouw gewenste locatie, tijd in overleg. De training kan zowel buiten als binnen plaats vinden. Voor een buiten-training is een groot grasveld of open plek naar keuze prima. Prijs Neem contact op met Bootcamp4Kids. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!