Gamecity Kart KinderfeestjeTerug naar het overzicht

Karten, lasergames: vier een kinderfeestje vol spanning, sensatie en fun bij Gamecity Zoetermeer.
Zin in een uitdagend en supercool kinderfeestje met je vrienden & vriendinnen? Dan ben je bij Gamecity Zoetermeer aan het juiste adres! Alles staat in het teken van een leuke dag waarin de jarige zich speciaal voelt. De begeleiding neemt de kids veilig mee. Uiteraard kan je mee, maar blijven zitten met een drankje mag ook!

Er zijn verschillende arrangementen die je kunt kiezen:
- Kart party
- Laser party
- Kart & laser party
- Prison & laser party
- en allerlei combinaties

Activiteiten bij Gamecity Zoetermeer:

Karten - op één van de snelste banen van de regio. Wil je komen karten met een grote groep? Dan is het mogelijk om een eigen kart-heat te reserveren (dit kan vanaf 13 personen). De heats duren 12 minuten.

Lasergamen - een spannend teamspel voor alle leeftijden. In een donkere, door blacklight verlichte ruimte, neem je het in twee of meerdere teams tegen elkaar op.

Prison Island - de perfecte mix tussen Fort Boyard en Escape Room.

Bungee Soccer - tja, je verwacht het al, voetballen terwijl je vast zit aan een elastiek dus!

Arcade Game
- speel samen een potje Airhockey, motorracen, autoracen of andere super toffe spellen.

Urban minigolf in het donker! De baan is verlicht met heel veel verschillende kleuren voor een gave glow in the dark beleving! Er zijn 18 holes, dus niemand hoeft zich te vervelen.

Meer weten over de kinderfeestjes en activiteiten bij Gamecity Zoertermeer? Bekijk de website via de roze button voor uitgebreide informatie!


Gamecity Gokarting Zoetermeer

Wattstraat 20
2723 RC Zoetermeer
Openingstijden zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton Prijs zie website, klik hiervoor op de roze websitebutton Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Supergave attractie in Madurodam!

Supergave attractie in Madurodam!

Leef je uit in de wereld van De Hollandse Meesters: spring, klim, klauter en doe alles wat je niet laten kunt. Dé nieuwe familieattractie in Madurodam!

Ontdek de Hollandse Meesters