• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Klim een echte boom in!Terug naar het overzicht

Een buitengewoon klimfeestje met de Haagse Boomtoppers!
Positief, avontuurlijk, de longetjes bomvol frisse lucht en supermakkelijk voor de papa’s en mama’s – wat wil je nog meer? Een klimfeestje met de Boomtoppers klinkt leuk en is in het echt nog veel leuker!

Avontuur op grote hoogte
De beste ideeën zijn vaak simpele ideeën. Met de Haagse Boomtoppers klim je veilig gezekerd de boom in, hoog de boom in! Hetzelfde principe als in een klimhal, maar dan in het bos.

Je gebruikt zoveel mogelijk de takken, maar de Boomtoppers gebruiken ook speciale klimelementen voor in bomen. Het ziet er supertof uit en geeft het toch al spectaculaire boomklimmen een extra dimensie.

Tijdens een klimfeestje klimt iedereen minstens twee keer. Er zijn twee verschillende klimbomen, of twee verschillende routes in dezelfde boom. Natuurlijk mogen de papa’s en mama’s ook klimmen.

Verschillende plekken
De vaste homebase van de Haagse boomtoppers is het Scheveningse Bos. De ideale leeftijd voor klimmen is vanaf 8 jaar, maar dappere 7 jarigen mogen het ook proberen. Er is geen bovengrens. Boomklimmen met de Haagse Boomtoppers is ook spannend en uitdagend voor volwassenen.

Voor de allerkleinsten (5-6) is een heel leuke boom in de heemtuin van Pluk!, de pluktuin bij Kijkduin. Dat is inclusief lunch, limo en taart. Maar misschien heb je zelf een heel andere plek voor ogen. De Haagse Boomtoppers vinden het leuk nieuwe bomen te verkennen.

Positieve ervaring voorop
Boomklimmen is best uitdagend, fysiek én geestelijk. De Haagse Boomtoppers weten precies hoe ze iedereen een positieve ervaring geven. Ze coachen iedereen naar zijn of haar eigen persoonlijke grens. Hoe hoog je ook komt: iedereen is een boomtopper.

Kindercoaching
Extra: de Boomtoppers doen ook aan individuele kindercoaching.

Tip: er zijn nog veel meer leuke kinderfeestjes in en om Den Haag!

Haagse Boomtoppers


Den Haag
Openingstijden Spreek in overleg met de Boomtoppers een geschikte datum en tijd af Prijs De kosten voor een klimfeestje zijn 150 euro (tot 10 personen). Vanaf 11 personen komt daar 15 euro per persoon bij. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!