Kookfeest Haagse KookschoolTerug naar het overzicht

Leer tijdens je partijtje de lekkerste dingen koken bij dé Kinderkookschool van Den Haag!
Hoe leuk is dat? Tijdens je partijtje leer je de lekkerste dingen koken bij de Haagse Kookschool! Wat is jouw lievelingsgerecht?

Bij de Haagse Kookschool kunnen ze heel lekker koken. En graag leren ze dat ook aan jou en je vriendjes en vriendinnetjes. De mogelijkheden zijn gigantisch!
Wil je een pizzafeest, leren hoe je pasta maakt, zelf sushi kunnen maken of hou je meer van zoetigheden bakken en kies je voor een cupcake of koekjes bakfeest?

De feestjes kunnen vanaf 6 kinderen gehouden worden na schooltijd of op zaterdag of zondag. 

Heb je de smaak van het koken te pakken na je partijtje? De Haagse Kookschool verzorgt ook kookcursussen voor kinderen. Sluit gerust aan. Ook tijdens de schoolvakanties én online.

Goed om te weten:
- neem één volwassene mee voor begeleiding waar nodig (max. 2 volwassenen aan begeleiding) 
- Er is een fantastische airco en een luchtklimaat reiniger (fijnstof, pollen, virussen en bacteriën) als enige kookstudio in Nederland.
- Bij droog weer kan de pauze buiten plaats vinden in onze binnen tuin.
- Alle andere ouders blijven buiten voor kiss and ride. (ivm COVID-maatregelen)

Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van toffe activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

De Haagse Kookschool

Reinkenstraat 30
2517 EM 's-Gravenhage
Openingstijden In overleg elke dag mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Prijs Zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

SINTERKLAAS IN DEN HAAG!

Ondanks dat alles dit jaar 'anders' is, proberen we jullie te blijven inspireren met fijne Sinterklaastips. Een aftelkalender, cadeautips, gluurpietjes, pepernoten bakken en nog veel meer leuke thuistips!

Maak er een feestje van!