icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43

Kookfeest Haagse KookschoolTerug naar het overzicht

De Haagse Kookschool

Reinkenstraat 30
2517 EM 's-Gravenhage
Openingstijden In overleg elke dag mogelijk, op basis van beschikbaarheid. Prijs Zie website
Leer tijdens je partijtje de lekkerste dingen koken bij dé Kinderkookschool van Den Haag!
Hoe leuk is dat? Tijdens je partijtje leer je de lekkerste dingen koken bij de Haagse Kookschool! Wat is jouw lievelingsgerecht?

Bij de Haagse Kookschool kunnen ze heel lekker koken. En graag leren ze dat ook aan jou en je vriendjes en vriendinnetjes. De mogelijkheden zijn gigantisch!
Wil je een pizzafeest, leren hoe je pasta maakt, zelf sushi kunnen maken of hou je meer van zoetigheden bakken en kies je voor een cupcake of koekjes bakfeest?

Je eigen kookfeest is al mogelijk vanaf 6 kinderen. Elke dag vanaf 12.00 uur tot uiterlijk 17.30 uur is de Haagse Kookschool te reserveren. 
Liever in het weekend? In overleg met de chef kok is veel mogelijk hoor. 

Heb je de smaak van het koken te pakken na je partijtje? De Haagse Kookschool verzorgt ook kookcursussen voor kinderen. Sluit gerust aan. Ook tijdens de schoolvakanties.

Goed om te weten: neem minimaal één volwassene mee voor begeleiding waar nodig. Voor meer informatie klik je op de roze button.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van toffe activiteiten bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs