• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

JUMP Freerun kinderfeestjeTerug naar het overzicht

Leer wat freerunnen echt is met een feestje bij JUMP freerun Den Haag. Met spectaculaire freerun trucs!
Een verjaardag om nooit te vergeten, vier je verjaardagfeestje in een van de JUMP freerun locaties in Den Haag! Tijdens de freerun feestjes leer je wat freerunnen echt is. Van salto’s tot sprongen maken, alle trucs worden geoefend! Daarnaast worden de feestjes gegeven door échte freerunners waardoor je ook nog eens de spectaculairste trucs te zien krijgt. En als kers op de taart krijgt de jarige ook nog eens een JUMP freerun T-shirt en polsbandje!

Een freerunfeestje is geschikt voor kids vanaf 6 jaar; maximaal 2 jaar verschil in de groep (ivm niveau). Het programma wordt afgestemd op de groep waarmee je komt. Er is onbeperkt limonade.

Jouw feestje bij JUMP freerun? Klik dan op de roze button voor meer info!

Ook leuk bij JUMP freerun: Freerunlessen!
Kom freerunnen als beginner of leer nieuwe tricks als gevorderde. Door de inrichting van de locatie kan elke beweging en elke trick op elk niveau geoefend worden en tijdens een les bouw je alles in je eigen tempo op. De freeruntrainers zorgen voor veilige, leuke en uitdagende lessen! Lees meer over de freerunlessen in Den Haag!

JUMP Freerun Den Haag


Den Haag
Openingstijden zie website Prijs zie website Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum