Ren4Sport Dansfeestje (6+)Terug naar het overzicht

Swingend je verjaardag vieren kan met een supertof Ren4Sport kinderfeestje op locatie naar keuze!

Vier een superleuk en sportief kinderfeestje met Ren4Sport! Zij hebben de flexibiliteit om in te spelen op de wens van de jarige en verschillende leeftijden in een groep. Goed geregeld!

Kies bijvoorbeeld voor een Dans kinderfeestje. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes lekker uit je bol gaan met verschillende dansspelletjes. Ook gaan jullie een eigen dans maken. Deze mogen jullie aan het einde laten zien in een mini optreden!

Ren4Sport verzorgt het feestje op een buitenlocatie in de buurt van de jarige, dus de locatie mag je zelf kiezen. Weet je geen geschikte plek? Dan kan Ren4Sport je verder helpen! Uiteraard is het ook mogelijk het feestje binnen in een gymzaal plaats te laten vinden. De eventuele huurkosten hiervoor zijn voor eigen rekening. Omdat de wens van elke jarige uniek is, kun je contact opnemen om te bespreken wat mogelijk is.

Het feestje kan georganiseerd worden voor 8 tot 16 personen en duurt 90 minuten. Het Dans kinderfeestje is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Klik voor meer informatie op de roze button!

Bekijk alle mogelijkheden voor kinderfeestjes bij Ren4Sport in en rond Den Haag!

Ren4Sport Sportburo

Polakweg 17
2288 GG Rijswijk
Openingstijden Op aanvraag Prijs Vanaf € 12,- per kind Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Pinksteren!

Pinksteren!

Lekker spetteren in het water, banjeren in de natuur, naar het kasteel, het museum en nog veel meer. Check snel de leukste uitjes voor komend weekend en meer... veel plezier!

Check de leukste tips