• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Kinderfeestje AquaparkTerug naar het overzicht

Vier je feestje bij Storm Aquapark, het waterpretpark in de Vlietlanden. Ook bubbelbal, suppen en meer!
Storm Aquapark Leiden is een spetterend en superfun uitje voor het hele gezin! Je vindt het in recreatiegebied Vlietland tussen Leidschendam en Voorschoten. Je kunt hier ook je kinderfeestje vieren! Naast klimmen, klauteren en plonsen in het waterpretpark kun je er verschillende opties bijkiezen:

Suppen
Stand Up Paddlen, of suppen, is de snelst groeiende watersport van het moment. Pak er een peddel bij en ga lekker aan de slag. Sportief aan de slag, met veel plezier.

Hutten bouwen
Ga aan de slag met palen en panelen en bouw zo je eigen hutten en torens. Maak deuren, ramen en een gat in het dak zodat je naar boven en beneden komt. En bouw bruggen zodat je zo van het een naar het ander loopt. Je kunt er in klimmen, doorheen kruipen en overheen lopen. En natuurlijk zet je er een vlag op!

Vanaf 20 personen (leuk met je klas!) zijn er ook deze mogelijkheden:

Bubbel voetbal
Ren, rol en stuiter over het strand en bumper elkaar omver met het hilarische spel Bubble voetbal! Speel een spectaculaire variant van voetbal, waarbij spelers zichzelf in een opgeblazen bal stoppen. De bal is niet alleen je bescherming, maar ook je wapen. Durf jij de uitdaging aan te gaan?

Shoot out / Archery a-tag
Ga de strijd met elkaar aan, gewapend met pijl en boog. Sluip zo stil mogelijk op je tegenstander af... Ben je in shooting range? Schiet en schakel je tegenstanders uit! Ontdek de Robin Hood in jezelf met deze mix van paintball en trefbal.

Zeskamp
Ga in teams van 8 personen aan de slag en werk zo goed mogelijk samen om te winnen. Storm Aquapark heeft een groot scala aan diverse spellen, zodat de zeskamp makkelijk kan worden aangepast aan het weer, de omgeving en jouw groep. Welk team gaat er met de winst vandoor?

Expeditie Robinson
Jullie stranden op tropisch eiland, wat onbewoond lijkt te zijn. Maar al snel blijkt dat er kannibalen op het eiland wonen. Bouw een blokkentoren, schiet kokosnoten met een eigengebouwde katapult, maak vuur en nog veel meer!

Klik op de roze button voor meer informatie en reserveren.

Storm Aquapark Vlietland

Recreatiegebied Vlietland
Leidschendam
Prijs Voor kosten per feestje: zie website (via roze button) Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Beestachtig leuk!

Beestachtig leuk!

Deze zomer draait de nieuwe grootbeeldfilm Animal Kingdom bij Museon-Omniversum. Ook zijn er beestachtig leuke dierenactiviteiten te doen. Kom zeker even langs!

Zomerprogramma Museon-Omniversum