icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37
icon-closeLandelijk Kidsweek wk36 en 37

Zoete partijtjesTerug naar het overzicht

Vier je partijtje bij het restaurant boven 't Haagsch Snoephuis op de Fred. Lekker joh!
't Haagsch Snoephuis is niet alleen een heerlijke winkel vol lekkers, maar boven de winkel zit een restaurant waar je je partijtje kunt vieren.

Dat is nog eens een leuke plek om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen!

Kies bijvoorbeeld voor het Pannekoekenfeest. Je wordt ontvangen met limonade en lekkers op tafel. Nadat er lekker gezongen is en de cadeautjes zijn uitgepakt wordt de tafel gevuld met vers gebakken pannenkoeken, stroop, suiker, kaneelsuiker, jam en de lekkere snoepjes om de pannenkoeken te versieren. Eet smakelijk! Ook wordt het spel 'MemorySnoepSpel' gespeeld en ontvangt iedereen bij vertrek een GoodieBag.

Of wat dacht je van de Kids High Tea? Ook tijdens dit feestje word je ontvangen met limonade en lekkers op tafel. Nadat er lekker gezongen is en de cadeautjes zijn uitgepakt wordt de tafel gevuld met heel veel lekkere dingen. Denk bijvoorbeeld aan etagere met diverse zoetigheden, etagere met sandwich jonge kaas en komkommer, sandwich jam, wrap gerookte kip en kruidenkaas, muffins, chocoladefondue met spekjes, fruit en lange vingers. Tijdens de high tea wordt onbeperkt limonade geschonken. Ook wordt het spel 'MemorySnoepSpel' gespeeld en ontvangt iedereen bij vertrek een GoodieBag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden klik je op de roze button.

Tip: wist je dat Kidsproof je ook via Facebook op de hoogte houdt van leuke activiteiten, toffe feestjes en fijne adresjes bij jou in de buurt? Like onze pagina nu en mis niets!

't Haagsch Snoephuis

Frederik Hendriklaan 123a
2582 BX Den Haag
Openingstijden In overleg Prijs Pannenkoekenfeest €10,- p.p. High Tea partijtje €12,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Wij gaan weer naar school!

Wij gaan weer naar school!

De school is weer begonnen, clubjes van start, kinderfeestjes vieren, luizen pluisen... en we kunnen gaan genieten van de nazomer! Klik door naar onze tips om het nieuwe schooljaar goed mee te starten!

Clubjes, feestjes en meer!