Zoete partijtjesTerug naar het overzicht

Vier je partijtje bij het restaurant boven 't Haagsch Snoephuis op de Fred. Lekker joh!
't Haagsch Snoephuis is niet alleen een heerlijke winkel vol lekkers, maar boven de winkel zit een restaurant waar je je partijtje kunt vieren.

Dat is nog eens een leuke plek om je vriendjes en vriendinnetjes uit te nodigen!

Kies bijvoorbeeld voor het Pannekoekenfeest. Je wordt ontvangen met limonade en lekkers op tafel. Nadat er lekker gezongen is en de cadeautjes zijn uitgepakt wordt de tafel gevuld met vers gebakken pannenkoeken, stroop, suiker, kaneelsuiker, jam en de lekkere snoepjes om de pannenkoeken te versieren. Eet smakelijk! Ook wordt het spel 'MemorySnoepSpel' gespeeld en ontvangt iedereen bij vertrek een GoodieBag.

Of wat dacht je van de Kids High Tea? Ook tijdens dit feestje word je ontvangen met limonade en lekkers op tafel. Nadat er lekker gezongen is en de cadeautjes zijn uitgepakt wordt de tafel gevuld met heel veel lekkere dingen. Denk bijvoorbeeld aan etagere met diverse zoetigheden, etagere met sandwich jonge kaas en komkommer, sandwich jam, wrap gerookte kip en kruidenkaas, muffins, chocoladefondue met spekjes, fruit en lange vingers. Tijdens de high tea wordt onbeperkt limonade geschonken. Ook wordt het spel 'MemorySnoepSpel' gespeeld en ontvangt iedereen bij vertrek een GoodieBag.

Voor meer informatie over de mogelijkheden klik je op de roze button.

Tip: kijk snel welke feestjes er nog meer zijn in en om Den Haag

't Haagsch Snoephuis

Frederik Hendriklaan 123a
2582 BX Den Haag
Openingstijden In overleg Prijs Pannenkoekenfeest €10,- p.p. High Tea partijtje €12,50 p.p. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomerkampen!

De leukste zomerkampen!

We hebben zoveel te gekke vakantiekampen voor je verzameld voor deze zomer, in de regio én in de rest van Nederland! Van zeilen tot dansen en van avontuur tot sporten en alles ertussenin!

Welk kamp kies jij?