• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Vakantie voetbalkampTerug naar het overzicht

Twee of drie dagen samen voetballen en plezier maken bij de Haagse Voetbal Academie!
Tijdens de mei-, zomer- en herfstvakantie kun je bij de Haagse Voetbal Academie terecht voor dagen vol voetbal, voetbal en nog eens voetbal. Deze kampen worden gegeven bij SV Die Haghe in Den Haag.

Bij de voetbalkampen draait het om plezier. Kinderen kunnen spelletjes spelen, nieuwe vriendjes en vriendinnetjes maken en vooral heel veel voetballen. Alle jongens en meisjes (met en zonder voetbalervaring) van 5-14 jaar zijn welkom!

Alle deelnemers worden op de eerste dag naar leeftijd ingedeeld in groepjes en vriendjes/vriendinnetjes worden bij elkaar ingedeeld.

Elk groepje krijgt voor de rest van het kamp een eigen trainer toegewezen, waarna elk groepje 2 of 3 dagen lang een circuitvorm met tien onderdelen afwerkt. De keepers krijgen elke ochtend speciale keeperstraining en zullen in de middag aansluiten bij de andere teams.

Ook leuk: elke deelnemer ontvangt in ieder geval een medaille en certificaat (en in de zomermaanden het HVA T-shirt)! Daarnaast zijn er per groepje prijzen voor beste speler, beste keeper en de Fair Play-prijs te winnen!

De mei- en oktoberkampen duren 2 dagen en de zomerkampen duren 3 dagen. Elke dag begint om 10 uur en eindigt om 16 uur (deelnemers slapen dus thuis). Voor gezonde voeding en drinken wordt gezorgd, inclusief dieetwensen.

Data 2024:
– Meikamp: 30 april & 1 mei
– Zomerkamp 1: 16, 17 & 18 juli
– Zomerkamp 2: 20, 21 & 22 augustus
– Herfstkamp: 29 & 30 oktober

Let op: vorig jaar zaten de kampen helemaal vol, wees er dus snel bij! Klik voor meer informatie en aanmelden op de roze button! 

Haagse Voetbal Academie

WIJNDAELERWEG 9
2554 BZ Den Haag
Openingstijden Kampen in 2024:
– Meikamp: 30 april & 1 mei 
– Zomerkamp 1: 16, 17 & 18 juli
– Zomerkamp 2: 20, 21 & 22 augustus
– Herfstkamp: 29 & 30 oktober
Iedere dag van 10 tot 16 uur
Prijs zie website Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Varend Corso Westland

Varend Corso Westland

Op 21, 22 en 23 juni kun je het Varend Corso Westland weer GRATIS bewonderen. Leuk uitje met je kinderen! Het bloemencorso trekt vanuit het Westland over het water door Midden-Delfland, Maassluis, Delft en Rijswijk.

Bekijk de route en kom ook!