icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas
icon-closeLandelijk Meer muziek in de klas

YMCA Rijswijk zomerkampTerug naar het overzicht

YMCA Rijswijk organiseert voor de 73ste keer een geweldig vakantiekamp!
Een hele week lang buiten, feest, sport, nieuwe vrienden, gekke spellen, toffe leiding, spannend, kampvuur, plezier, knutselen, keten, disco en nog veel meer!

Vanuit Rijswijk ga je met de bus naar Kampeerboerderij Heesink in Nutter (Overijssel). Overdag spellen doen in de natuur. Je kan hierbij denken aan speurtochten, sportactiviteiten, vlaggenroof en nog veel meer.

In de avond is er bij droog weer kampvuur! Om de beurt zijn de groepen hier voor een spannend verhaal, broodbakken, marshmallows roosteren of gewoon gezellig kletsen. De allerkleinsten slapen op de zolder van de boerderij. De oudste groep heeft met hun leiding een eigen plek verderop. De B’tjes, C’tjes en Tieners slapen in tenten op het veld voor de boerderij.

Wanneer: 18 tot 25 juli 2020
Leeftijd: van 7 t/m 16 jaar (6 jaar mits in groep 3 van de basisschool)
Kosten: € 150,- per kind

Voor meer informatie en aanmelding klik je even door naar de site via de roze button hieronder. Als je contact opneemt vermeld er dan even bij dat je via Kidsproof komt.

Tip: wil je op de hoogte blijven van leuke activiteiten bij jou in de buurt? Schrijf je dan nu in voor onze gratis Nieuwsbrief!

Stichting YMCA Rijswijk

Van Dijcklaan 114
2282 VS Rijswijk
Openingstijden 18 tot 25 juli 2020 Prijs € 150,- per kind Naar de website Direct mailen
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Mini-magazine

Mini-magazine

NIEUW! Download ons GRATIS digitale mini magazine met 25 geweldige kidsproof-plekken in de Nederlandse natuur. Met leuke kidsroutes, speelplekken en fijne (take-away) horeca. Je ontvangt het mini magazine tijdelijk bij inschrijving voor onze nieuwsbrief.

Schrijf je in