Ontbijten met kinderen in Drechtsteden
Uit ontbijten

Ontbijten met kinderen in Drechtsteden

Leuke ontbijtcafés en kindvriendelijke ontbijtplekken in Drechtsteden. Trakteer jezelf en de kinderen op een verwenontbijt met croissants, verse sapjes en dampende koffie.

Kom je ook onbijten met kinderen in Drechtsteden?

Filteropties

totaal 8 resultaten
Pagina: 1
totaal 8 resultaten
Pagina: 1

Ontbijten met kinderen in de regio Drechtsteden?

Er zijn een heleboel fijne plekken waar je buiten de deur kunt ontbijten met kinderen in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam. Kies voor een leuk café, kindercafé, restaurant of brasserie en trakeer het gezin op een verwenontbijt met croissants, verse sap en koffie.

Ontbijtplekken en kindercafés in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Ken jij alle ontbijt hotspots in de buurt al? Op Kidsproof Drechtsteden vind je alle fijne adressen waar je uit ontbijten kunt met kinderen. Ga voor een café met een lekker kinderontbijt menu of een restaurant met speelhoek. Tip: deze plekken zijn ook heerlijk om te ontbijten met je baby, peuter of kleuter.

Brunchen met kinderen in de regio Drechtsteden

Liever uitslapen? Op veel van deze ontbijtplekken kun je ook heerlijk brunchen met kinderen. Bekijk hier alle kindvriendelijke brunchplekken in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam.