icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
icon-closeLandelijk Kinderen voor Kinderen 1120
Actieve outdoor uitjes in Drechtsteden
Actieve buiten uitjes

Actieve outdoor uitjes in Drechtsteden

De leukste actieve gezinsuitjes in de buitenlucht vind je in Drechtsteden. Paintballen, midgetgolf, geocachen, skaten, klimmen en meer!

Kies voor één van deze sportieve outdoor uitjes voor kinderen in Drechtsteden.

Filteropties

totaal 8 resultaten
Pagina: 1
totaal 8 resultaten
Pagina: 1

Actief buiten uitje in Drechtsteden

Heb je zin in een sportief uitje buiten in Drechtsteden? Er zijn zoveel leuke uitjes en stoere activiteiten die je met het hele gezin in de buitenlucht kunt doen.

Sportieve buiten uitjes in de omgeving van Dordrecht, Zwijndrecht en Papendrecht

Een korte wandelroute voor kinderen of een mooie fietstocht met kinderen is altijd leuk om samen te doen. Skateboarden, skaten en longboarden bij een skatepark is ook helemaal in. Verder zijn er veel leuke wateruitjes buiten in Dordrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht en Alblasserdam: een bootje of sloep huren, een kano huren, een sup huren, waterskiën, wakeboarden, surfen…

Zoek je een stoer buiten uitje in Drechtsteden?

Leuk om buiten te doen met kinderen: lasergamen met kinderen, paintball voor kinderen, airsoften, midgetgolf met het gezin, op zoek naar de schat met geocachen, een gps speurtocht, bubbelbal of bubbelvoetbal. Of reserveer kaartjes voor een klimpark of klimbos voor kinderen, een zipline of een mountainbike park in Drechtsteden.