Slapen in een watertorenTerug naar het overzicht

Villa Augustus is een hotel, restaurant en een markt, midden in een grote moestuin. Een unieke plek!
Villa Augustus is gevestigd in een voormalige watertoren, op 15 minuten lopen van het historische centrum van Dordrecht. Maar ook als je de omgeving van Rotterdam wilt ontdekken is Villa Augustus een mooie plek om te overnachten. Het is gelegen op een groot terrein met onder anderen een prachtige tuin, een biologische moestuin, restaurant en markt-café.

Het hotel, in de oude watertoren, heeft 37 hippe, luxe en sfeervolle kamers. In de watertoren vind je op elke verdieping vier kamers, in totaal twintig. Daarnaast zijn er kamers in de bijgebouwen en in de tuin: je stapt zo vanuit je hotel kamer de tuin in! Drie van deze tuinkamers zijn ingericht voor ouders en twee kinderen. Alle kamers zijn licht en hebben een bijzonder uitzicht op de rivier of de moestuin.

Wil je meer informatie of een kamer boeken, kijk dan op de website. Klik hiervoor op de roze button.

Lekker een hapje eten met de kids in Rotterdam en omgeving. Op Kidsproof vind je een overzicht met gezellige restaurants om met de kids te eten. 

Villa Augustus

Oranjelaan 7
3311 DH Dordrecht
Naar de website Direct mailen telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Toffe zwemplekken in de regio

Toffe zwemplekken in de regio

Het wordt een warme week! Even afkoelen? We hebben een aantal superleuke strandjes en openlucht zwembaden in de regio voor je verzameld waar de kids heerlijk kunnen spetteren! Check wel van tevoren even de coronamaatregelen.

Naar de waterpret!