icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Fijne eetadresjes waar kids welkom zijn!

Fijne eetadresjes waar kids welkom zijn!

Met de kids een hapje eten in de stad? Of gewoon even koffie drinken? Check hier kindvriendelijke restaurants in Rotterdam!

En omdat soms een pannenkoekenrestaurant heel praktisch is, maar je ook wel eens verlangt naar een klein charmant Italiaans eettentje, vind je hier een bonte mix…

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 98 resultaten
Pagina: 1234
totaal 98 resultaten
Pagina: 1234

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Rotterdam?

In de directe omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Schiedam en Vlaardingen

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs, Spijkenisse en Ridderkerk!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.