• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Fijne eetadresjes waar kids welkom zijn!
Uit eten

Fijne eetadresjes waar kids welkom zijn!

Met de kinderen uit eten in Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen, Lansingerland, Dordrecht, Hoek van Holland? Check hier kindvriendelijke restaurants, familierestaurants, kidsproof lunchplekken en adressen om te borrelen met kinderen. Met kindermenu, speeltuin, kinderhoek, speelhoek, kindervermaak of een fijn terras.

Filteropties

Locatie
totaal 179 resultaten
Pagina: 123456
totaal 179 resultaten
Pagina: 123456

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Rotterdam?

In de directe omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Rotterdam, Dordrecht en Schiedam

Op Kidsproof Rotterdam vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Rotterdam, Dordrecht, Schiedam, Vlaardingen, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Berkel en Rodenrijs en Spijkenisse!

Wij verzamelen álle leuke adresjes in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.