• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus
Blogs & inspiratieAlle blogs

Dit zijn de 8x coolste binnenspeeltuinen om te bezoeken in Drenthe!

18 januari 2024
Dit zijn de 8x leukste binnenspeeltuinen en trampolineparken om te bezoeken, in Drenthe! Weer of geen weer!
De Drentse Koe
Een coole binnenspeeltuin...onze kids zijn er gek op! Zeker als het weer even minder is. Ik zie er soms een klein beetje tegenop, vooral het geluid, maar de kids vinden het helemaal te gek! Als de kinderen het maar naar hun zin hebben....Let's go! Wij hebben de leukste bezocht:

De Drentse Koe
Bij de Speel- en IJsboerderij de Drentse koe is het goed indoor vertoeven. Een grote speelmanage, een bouwzolder, klim-en glijtoren, glow in the dark kelder en nog veel meer leuks om een hele dag te spelen! NIEUW! De klimtractor en de klimexperience boven de koeienstal! Een heerlijke plek om met het gezin te zijn.

Speelparadijs Ballorig Emmen
Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op hun speeltoestellen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. In de door hun speciaal ingerichte peutergedeelte kunnen kinderen tot 5 jaar met ouder of leeftijdsgenootjes op ontdekking.

Drentse koe

Speelparadijs Ballorig Meppel
Kom binnenspelen en ga op avontuur in de klimtoestellen, springen op de trampolines of rollen in de ballenbak. Bij Ballorig kunnen kinderen zelf spelen in een veilige omgeving, omringd door leeftijdsgenootjes. Vrijwel niets is geautomatiseerd zodat de creativiteit optimaal wordt gestimuleerd.

Trampolinepark Assen
Kinderen vanaf 7 jaar opgelet: lekker springen en alles lolslaten. Het is heerlijk! Lukt het je al om een salto te maken? Of liever een flikflak? Je valt namelijk altijd zacht, dus probeer het maar. Ook aan de allerkleinsten is gedacht. Elke zaterdagochtend is er kabouterjump!

Binnenspeeltuin Dol-fijn
De overdekte speeltuin is geschikt voor kinderen van 1 tot 12 jaar. Dol-Fijn heeft verschillende klim- en klautertoestellen en een grote glijbaan! Terwijl jij geniet van het gelach en gejuich van je spelende kinderen, kan je plaats nemen op één van de zit plekjes van Dol-Fijn met een fijn horecapunt!

trampoline assen

Speelparadijs Cowboys & Indianen
Het Speelreservaat biedt kinderen van 1 t/m 12 jaar de gelegenheid om lekker binnen en buiten op de vele speeltoestellen te spelen.
Trampolines, touwbruggen, glijbanen, schietkanonnen, springkussens, ballenbaden, fietsen, en nog veel meer speelplezier. Ook kun je een leuk potje voetballen in de toffe voetbalkooi! Kortom voor alle leeftijden veel speelplezier!

Speelgrot HunebedCity
In de kelder van het oude gemeentehuis is een mooie speelgrot gemaakt waar kinderen tot 8 jaar naar hartelust kunnen spelen. De kelder is omgetoverd tot een Hunebeddorpje met allerlei huisjes om in te spelen, glijbanen, klimrekken, blokken om te bouwen, enz. De toegang is gratis, maar de (groot)ouders zijn zelf verantwoordelijk voor hun kinderen. Er is geen toezicht.

Kinderspeelparadijs Ballorig Assen
Een kinderparadijs waar kinderen echt kind kunnen zijn. Leef je uit op hun speeltoestellen, vier je verjaardagsfeestje of kom met het hele gezin spelen. Ook aan de allerkleinsten is gedacht met een fijn peutergedeelte.

zebra

Nieuwsgierig naar de andere leuke speeltuinen? Kijk in onze erop uit rubriek! of lekker weer voor buitenspelen? Check hier onze (bos)peeltuinen! Naar de website