Zeilschool 't GarijpTerug naar het overzicht

Spetterende avonturen beleef je bij Zeilschool 't Garijp in Goingarijp.
Of je nu wilt leren zeilen of windsurfen, bij Zeilschool ’t Garijp in Goingarijp heb je een grote keuze uit verschillende boten en windsurfplanken. Zowel voor de beginner als vergevorderde. Jeugdzeilen tot 12 jaar kan met diverse boten zoals de Optimist, Kameleon en Laerling.

Windsurfen
Kids tussen de 10-12 jaar kunnen ook op windsurfkamp. Hierbij leer je alle ‘ins & outs' van het windsurfen. Dit alles onder de kreet ‘Hang Loose!’

Combiweek Optimist én surfen
Vind je het moeilijk een keuze te maken tussen zeilen en surfen? Dan heeft 't Garijp een gave oplossing voor jou: zeilen én surfen! Tijdens een combiweek zeilen en surfen ga je bijvoorbeeld ‘s morgens varen in een optimist en ‘s middags surfen of omgekeerd.

Minikamp
De eerste keer alleen op vakantiekamp is best spannend. Daarom is bij 't Garijp een mini-zeilkamp van 4 dagen mogelijk. In deze dagen leer je de basis van het zeilen en ga je de eerste vaaruren maken in een Optimist,Topaz Uno of Laerling. De instructeur vaart mee in een motorbootje zodat je snel geholpen kan worden. Het zeilen wordt afgewisseld met buitenactiviteiten en andere spelletjes op de wal en op het water.

Meer weten? Kijk dan via de roze button op de website. 

Verder Fryslân ontdekken met kids? Check dan eens onze leukste Erop Uit tips.

Watersportcentrum 't Garijp

It String 7
8511 AB Goingarijp
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Winter in Drenthe

Winter in Drenthe

Nog éven bikkelen en dan...KERSTVAKANTIE! Met betoverende lichtjeswandelingen, vrolijke kindervoorstellingen, winter festival en prachtige ijsbeelden! Maar ook makkelijk te maken kerstknutsels en kersthapjes voor het kerstdiner op school of thuis.

Ontdek ze hier!