EROPUIT | Uitjes met de kinderen yn Fryslân
Eropuit

EROPUIT | Uitjes met de kinderen yn Fryslân

In onze Eropuit-categorie vind je alle tips, activiteiten, gezinsuitjes in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heereveen en de rest van Friesland die je elke dag kunt doen.

Uit met kinderen - Een handig én compleet overzicht van alle kinderactiviteiten, kinderuitjes, tips voor uitjes met het hele gezin, leuke dingen om te doen & meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 298 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 298 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Fryslân!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten? Er zijn in de regio Fryslân véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij of dierentuin, samen lekker zwemmen in een zwembad, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een wandeling met een boswachter, een kabouterpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer. Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer!

Uitjes binnen als het regent

Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnen uitje zoals een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, een trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater. Ideaal voor als het regent én voor in de schoolvakantie.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten voor de schoolvakantie in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Fryslân te beleven.