icon-closeMuseumkids leaderboard week 42-43
Eropuit yn Fryslân

Eropuit yn Fryslân

In onze Eropuit-tips staan super leuke uitjes, zoals musea, (binnen)speeltuinen, kinderboerderijen, natuurgebieden met leuke wandelingen en speurtochten.

We hebben unieke overnachtingsadressen en survival-uitjes. In de winter de coolste schaats- en slee-plekken en... nóg veel meer!

Je hoeft je echt nooit te vervelen yn Fryslân!

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 208 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 208 resultaten
Pagina: 1234567

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Fryslân!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten? Er zijn in de regio Fryslân véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Fryslân te beleven.