Dé leukste kinderfeestjes in Drenthe!
Kinderfeestjes

Dé leukste kinderfeestjes in Drenthe!

Hier vind je het méést complete overzicht van KINDERFEESTJES in Drenthe en omgeving. Stoere feestjes, creatieve feestjes, iets met dieren, koken, dansen, theater, de natuur of lekker thuis. Er zit vast iets keks voor je bij! Ontdek ze snel hieronder!

Filteropties

totaal 49 resultaten
Pagina: 12
totaal 49 resultaten
Pagina: 12

Leuk idee voor een kinderfeestje of stoer verjaardagspartijtje in de regio Drenthe?

Jarig kind? Tijd om een feestje te vieren! Er zijn zoveel leuke verjaardagsfeestjes die je kunt boeken!

Zo kun je in de regio Drenthe kiezen uit een sportief kinderfeestje (denk aan een zwemmen, mountainbiken, voetbalfeestje), een actief kinderfeestje (bijvoorbeeld feestje in een binnenspeeltuin, een klimhal of een trampolinepark), een stoer kinderfeestje (zoals lasergamen, bowlen, paintball, survivalfeestje, Nerf battle of een escaperoom feestje), een creatief kinderfeestje waarbij je gaat knutselen, naaien, koken, bakken of cupcakes versieren.

Ook leuk: een kinderfeestje in de regio Drenthe met paarden, pony’s en andere dieren op de manege, kinderboerderij, bij de boer of bij het dierenasiel. Wist je dat je ook een feestje kunt geven in het museum, de bioscoop en het theater?

Alle leuke verjaardagsfeestjes in de omgeving van Assen, Hoogeveen en Emmen

Op Kidsproof Drenthe vind je élk leuk kinderfeestje voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Assen, Hoogeveen, Emmen, Meppel, Coevorden en Beilen!

Kies je voor een klein verjaardagspartijtje of een groot kinderfeest? Of liever een partijtje thuis of een kinderfeestje buiten de deur? Voor een kind van 5 jaar, 6 jaar, 7 jaar of een andere leeftijd!