Zeilschool De BirdTerug naar het overzicht

Vier een onvergetelijke zeilvakantie bij Zeilschool De Bird in Heeg.
Zeilschool De Bird is een prachtige plek om je zeilvakantie (vanaf 7 jaar) te vieren. Het heeft een “privé-meer” waar het zeilen optimaal geleerd kan worden. 

Door de uitgebreide vloot is er voor elke niveau een geschikte boot tijdens de zomerkampen. Van Optimist tot Valk en van surfplank tot Catamaran. In het meer liggen pontons waarvandaan lesgegeven wordt en het eigen "Bird" eiland dat gebruikt wordt voor de Lasers, Topazen, Splashes, Catamarans en surfboards.

Tijdens je zeilvakantie is alles geregeld. Ontbijt, lunch en diner. Je kunt kiezen voor een intern of extern verblijf. Bij intern verblijf heb je de beschikking over een gezellige kamer. Bij extern verblijf slaap je elders, bijvoorbeeld op een camping of in een vakantiehuisje, of gewoon thuis als je in de buurt woont! Super fijn en flexibel zo'n vakantiekamp.

Meer weten over Zeilschool De Bird? Ga dan via de roze button naar de website.

Op zoek naar de leukste kinderwinkels van Fryslân? Kijk eens op onze Kinderwinkels pagina.

Zeilschool De Bird

De Burd 19
8621 JX Heeg
Openingstijden Ga hiervoor naar de website. Prijs Ga hiervoor naar de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Het is zomervakantie!

Het is zomervakantie!

Het is ZOMER en VAKANTIE in Drenthe! Zes weken, heerlijk! Maar er zullen ook momenten zijn waarop ze zich vervelen. Check onze blogs met zomertips!

Naar de zomertips