CLUBJES | Zoveel leuke (sport)clubjes yn Fryslân
Clubjes

CLUBJES | Zoveel leuke (sport)clubjes yn Fryslân

Bekijk hier alle clubjes en activiteiten in Leeuwarden, Sneek, Drachten, Heereveen en de rest van Friesland.

Voetbal, hockey, paardrijden, dansen, turnen en muziekles. Maar ook zangles, rugby, honkbal, musicalles, een circusschool & nog veel meer!

Filteropties

Leeftijd
Locatie
totaal 69 resultaten
Pagina: 123
totaal 69 resultaten
Pagina: 123

Zoek je een leuke sport of hobby voor je kind in de regio Fryslân?

In de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten is er heel veel keuze uit leuke sportclubjes & sportlessen voor kinderen: denk aan zwemles, voetbal, tennisles, hockey, ballet, dansles, musical, theater, gym/turnen, judo, karate, yoga en mindfulness voor kinderen. Wist je dat er ook al leuke lessen voor baby’s en peuters zijn? Denk aan peutergym, peuterdans, peuteryoga, babyzwemmen en muziek op schoot.

Ook zijn er in regio Fryslân heel veel creatieve workshops (naailes, knutselatelier, tekencursussen), muzikale lessen (zangles of leer een instrument: gitaarles, pianoles, blokfluitles) en bijvoorbeeld kookcursussen voor kinderen.

Is jouw kind gek op dieren, de natuur en buitenzijn? Dan kun je je aanmelden bij de scouting, bij de manege om te paardrijden, bij de watersportclub om te leren surfen of zeilen & meer.

Alle leuke clubjes, lessen en workshops voor kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke sporten en clubjes voor je meisje of jongen in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!