Zeilschool De ÛlepanneTerug naar het overzicht

Cross in je eigen zeilbootje het hele meer over bij Zeilschool De Ûlepanne in Balk.

Bij Zeilschool De Ûlepanne in Balk liggen de boten voor de deur. Als het even kan zeil je de Luts uit op weg naar het grote Slotermeer. Daar heb je alle ruimte! De instructeurs zijn altijd in de buurt en de boten blijven bij elkaar.

En wat zo cool is, er zijn mooie strandjes en oevers aan het meer. Tussen het zeilen door is er altijd wel tijd voor een verfrissende duik. In de pauze en 's avonds doe je gezellige spellen met de hele groep. De maaltijden worden verzorgd door een professionele kok. En er is geen corvee. Joepie!

De Ûlepanne heeft voor alle leeftijdsgroepen een eigen programma, boten en kamers. En als je je opgeeft met een oudere broer of zus, kom je elkaar iedere dag tegen. Benieuwd geworden naar dit vakantiekamp? Kijk dan eens op de website. Er is enorm veel keuze uit de weken in de mei-en zomervakantie.

Fryslân is zo leuk! Check ook even ons overzicht voor de fijne Kinderrestaurants.

Zeilschool De Ûlepanne

Tsjamkedykje 1
8561 HA Balk
Openingstijden Kijk hiervoor op de website. Prijs Kijk Hiervoor op de website. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Hallo Herfst! 10x natuuruitjes

Yay! De blaadjes vallen van de bomen en de paddenstoelen schieten uit de grond. Het is nu echt bijna herfst! Een heerlijke tijd om eropuit te gaan met de kids! Ontdek jij onze favorieten boswandelingen?

Natuuruitjes