Lekker ite! Hier de leukste adresjes yn Fryslân

Lekker ite! Hier de leukste adresjes yn Fryslân

Zin om met de kids lekker een hapje te eten? Zoek je een plekje voor de lunch, ontbijt of gewoon een kop koffie? Check hier onze tips voor kindvriendellijke restaurants yn Fryslân!

Corona-update: Alle restaurants in de regio Fryslân zijn gesloten tot 6 april.

Filteropties

EETMOMENT
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 64 resultaten
Pagina: 12
totaal 64 resultaten
Pagina: 12

Uit eten met je kind in een kindvriendelijk restaurant in de regio Fryslân?

In de directe omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten, maar ook daarbuiten zijn er heel veel leuke adresjes voor een gezellig ontbijt, lekker lunchen met kinderen, om koffie te drinken met je vriendinnen erbij of te borrelen met kinderen.

Hier vind je tips voor dat ene echte familierestaurant (ideaal als er ook een terras, speeltuin of oppas bij is!), dat lekkere pannenkoekenrestaurant én zo’n fijn lokaal kindvriendelijk restaurant.

Uit eten met kinderen in de omgeving van Leeuwarden, Heerenveen en Drachten

Op Kidsproof Fryslân vind je alle leuke restaurants om met kinderen uit eten te gaan, dé hotspots in (de omgeving van) Leeuwarden, Heerenveen, Drachten, Sneek, Lemmer, Joure, Bolsward en Harlingen!

Wij verzamelen álle hotspots in de buurt om buiten de deur te eten en drinken met je baby, peuter, kleuter, kind of het héle gezin. Vaak met extra voorzieningen zoals een kindermenu, kinderstoel, verschoontafel of magnetron voor het opwarmen van een potje of flesje.