De leukste terrasjes, lekker eten en buitenspelen met kids.

3 februari 2024
Zodra we de eerste zonnestralen voelen en de temperatuur iets omhoog gaat, zoeken we allemaal een fijn plekje om een drankje te drinken en waar de kids zich heerlijk kunnen vermaken. 
Wij hebben een paar restaurants met terras en een speeltuin voor je op een rijtje gezet in Eindhoven en omgeving. Dat wordt genieten!
't Boshuys, Best
Midden in de natuur, omgeven door de bossen van de Sonse Heide, ligt brasserie 't Boshuys. In een unieke en ontspannen sfeer kun je genieten van een lekkere lunch, high tea, borrel of diner. Zoek een mooi plekje in de brasserie of op het grote, gezellige terras en laat de kids heerlijk spelen in de speeltuin. Genieten!

't Brabants Genot, Waalre
Dit is nou een ideale locatie om met je kids te gaan eten op een mooi lente- of zomerdag! Kinderen vermaken zich hier uitstekend en je ouders zitten relaxt van een (speciaal) biertje van de tap te genieten of een hapje van de menukaart.

Paviljoen Genneper Parken, Eindhoven.
Heerlijke plek in Eindhoven! In 2014 is hun terras uitgeroepen tot mooiste terras van de regio Eindhoven, met zeer vriendelijk personeel. In een mooi aangelegde tuin vind je het gezellige Paviljoen Genneper Parken.

d'n Kleine Dommel, Nuenen
Het is een gezellig familierestaurant! De sfeer is heel ongedwongen waardoor je je er meteen thuis voelt. Er is een speeltuin en een speelkamer.De Rode Haktol, Oirschot
Je vindt hier een kinderboerderij waar je dieren kunt bekijken. Ook zijn er trampolines (yes!) en een speeltoestel met glijbaan en schommel. Binnen is een lego- en videohoek. Nieuw: een springkussen met glijbaan!

De Gerrithoeve
Een gezellige landelijke speelboerderij. Kinderen kunnen hier hun hart ophalen en heerlijk spelen in de binnen en buiten speeltuin, terwijl de ouders genieten van een hapje en drankje.

De Mispelhoef, Eindhoven
Een prachtige locatie en een mooie boerderij. De boerderij bestaat al vanaf 1774 en deze historie voel je. Heel vriendelijk personeel. Zeker in de zomer kun je hier goed toeven op het terras terwijl de kinderen spelen in de speeltuin of dierenweide.

Paviljoen Op Noord, Eindhoven
Terwijl de kinderen zich prima vermaken op het speelplein met kunstgrasveldjes, kindervermaak en en een wieler- en loopbaan, genieten papa en mama op het terras van een heerlijk drankje en hapje. Ideaal!

Hartje Groen Schaijk 
Verscholen in de bossen, midden in het natuurgebied de Maashorst. Hier is het genieten geblazen! De Boshut kun je heerlijk genieten van een hapje en drankje. Buiten op het terras of binnen bij de openhaard. Je bent ook zeker welkom na een fijne wandeling, fietstocht etc Docus De Das Avonturenpad start direct tegenover de Boshut. De (klein)kinderen kunnen hier naar hartenlust klimmen, voelen en ontdekken. Charme Camping Hartje Groen.

Restaurant Thym Eindhoven
Overdag schijnt de zon op het mooie terras en 's avonds is het terras heel sfeervol. De kinderen kunnen zich prima vermaken. Er is een speeltuintje met een schommel, huisje met glijbaan, een wipkip en kids-tafel. En tegenover is het stadswandelpark waar de grotere kids ideaal kunnen voetballen of spelen. Door het zeer vriendelijke personeel voel je je meteen welkom.

De Rode Lelie Oisterwijk
Het terras met uitzicht op de speeltuin, waar kinderen spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken, maakt het mogelijk te kunnen genieten van een hapje en een drankje zonder je zorgen te hoeven maken om je kroost. Het is een heerlijke plek om even te ontspannen na een wandeling, een fietstocht of een andere activiteit die je in het bos kunt ondernemen.

Laat de zon maar schijnen. 

Dit is natuurlijk maar een kleine greep uit alle heerlijke en gezellige restaurantjes die op Kidsproof Eindhoven staan. Check voor nog meer aanbod UIT ETEN.