De Keizer eten & drinkenTerug naar het overzicht

Sportief bezig zijn met het hele gezin en daarna uitrusten onder het genot van een hapje en een drankje!
Leuke dingen doen in de bosrijke omgeving van De Keizer eten & drinken in Eersel. Vanaf de tegenovergelegen Natuurpoort starten bijvoorbeeld verschillende leuke wandel- en fietsroutes. Ook is er een Kabouterpad, welke dagelijks te lopen is. Tijdens de wandeling krijgen de kinderen een echte kaboutermuts, seizoensgebonden opdrachtjes, een pakje drinken en wat lekkers voor onderweg. Ook vind je naast De Keizer een 18-holes midgetgolf baan en een KinderBoerderij met dieren zoals Victor het varken en de gebroeders alpaca.

Na het doen van een van deze activiteiten kun je bij De Keizer eten & drinken aanschuiven voor een drankje, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Ook voor de kleintjes is er volop keuze uit lekkere kindergerechten. Uiteraard is er ook hier aan vermaak voor de kids gedacht. Zo kunnen ze springen op de airtrampoline en hobbelen op het hobbelpaard.  De kinderen kunnen zich hier uitleven terwijl de ouders genieten van een lekker drankje en/of hapje op het terras.
Kortom, genieten voor jong en oud!

Klik op de roze button voor meer informatie.


Meer fijne tips vind je hier!

De Keizer eten & drinken

Postelseweg 88
5521RD Eersel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kerstwintercircus

Kerstwintercircus

Het is tijd voor de 51e editie van het Internationale Kerstwintercircus in het Parktheater. Van jongleurs tot trapeze-artiesten en van clowns tot evenwichtskunstenaars.
Wederom komen de beste en mooiste acts. Buiten de piste zijn er gezellige kraampjes.

Reserveer je ticket