icon-closeClub Adventure juni2020
icon-closeClub Adventure juni2020
Eropuit met kids in Eindhoven en Noord-Limburg!

Eropuit met kids in Eindhoven en Noord-Limburg!

Alle leuke eropuit-tips voor kinderen in de regio Eindhoven en Noord-Limburg! Musea, speeltuinen, kinderboerderijen en zóveel leuks meer!

UPDATE: Tijdens de coronacrisis delen we op deze plek extra veel handige tips om thuis leuke dingen met je kinderen te doen.

Tips van de maand:

Filteropties

THEMA
Leeftijd
Binnen/Buiten
Locatie
totaal 293 resultaten
Pagina: 1234567
totaal 293 resultaten

Alle leuke uitjes en kinderactiviteiten voor kinderen in de regio Eindhoven!

Wat te doen met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond? Er zijn in de regio Eindhoven véél leuke dingen om te doen voor elke dag: een bezoekje aan de kinderboerderij, dierentuin of pluktuin, samen lekker zwemmen in een zwembad of bij een veilig strandje, naar de speeltuin, leuke wandelingen voor kinderen zoals een kabouterpad, blotevoetenpad, een boswandeling met chocomelk of op bezoek bij de boer.

Ook overnachtingen, vakantiekampen, uitstapjes naar pretparken, speelparken en nog veel meer! Liever binnen blijven? Denk dan eens aan een binnenspeeltuin of indoor speelparadijs, trampolinehal, een escaperoom, een leuk museum voor kinderen, samen naar de film, de bioscoop of het theater.

Alle leuke dingen om te doen met kinderen in de omgeving van Eindhoven, Veldhoven en Helmond

Op Kidsproof Eindhoven vind je alle leuke kinderactiviteiten in (de omgeving van) Eindhoven, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Best, Nuenen, Geldrop en Weert!

Er op uit met kinderen? Wij verzamelen álle tips om samen met je baby, peuter, kleuter, kind of met het hele gezin een leuk weekend of dagje weg in de regio Eindhoven te beleven.