Happy Italy VenloTerug naar het overzicht

Pizza eten en spelen in de ballenbak: daar word je blij van!
Bij Happy Italy kun je met het hele gezin genieten van grote pizza’s, verse pasta’s en zoete desserts voor een hele betaalbare prijs. Op de ruime menukaart staat voor iedereen wat lekkers (ook veel vegetarische opties!). Van ultieme klassiekers als pizza Margherita of pasta Pomodoro tot unieke sweet pizza’s met Nutella of Salted Caramel. Ook voor een uitgebreide lunch of gezellige familieborrel met antipasti ben je bij Happy Italy aan het juiste adres.

Kidsmenu & indoor speelparadijs
Voor kinderen heeft Happy Italy een Super Happy Kids Menu voor slechts 12,50 met een kinderpizza of kinderpasta, een verfrissend glas limonade en als toetje een kinderijsje in een mooie kidsbeker. Daarnaast krijgen ze een kleurplaat om in te kleuren tijdens het eten én een leuke cadeautje!

En zijn de kids uitgegeten? Dan kunnen zij lekker spelen in het grote indoor speelparadijs (vaak met ballenbak) terwijl jullie nog even rustig nagenieten met een lekkere dolci zoals huisgemaakte tiramisu. Zo is iedereen happy!

Vier je feestje bij Happy Italy
Wist je dat je bij Happy Italy ook je verjaardagsfeestje kunt vieren? Onder begeleiding van een échte pizza-chef maken de jarige en vriendjes en vriendinnetjes samen hun eigen pizza’s. Ook leuk om te combineren met een andere activiteit zoals de bioscoop. Met bijna 20 restaurants in diverse grote steden vind je Happy Italy door heel Nederland!

Al zin gekregen in pizza of pasta? Klik snel op de roze websitebutton om een reservering te maken of loop spontaan binnen bij Happy Italy bij jou in de buurt.

Happy Italy Venlo

Maasstraat 22
5911 HN Venlo
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Heerlijk eropuit!

Heerlijk eropuit!

Zin om er even lekker op uit te gaan? Op onze eropuit pagina vind je super veel fijne tips.

Van zwembad tot kinderboerderij. Van museum tot pretpark. En nog veel meer!

Naar de tips