• Kidsproof.nl
  • Bezoek Kidsproof Vakantie
  • Bezoek Kidsproof Plus

Speeltuin KitskensbergTerug naar het overzicht

Speeltuin Kitskensberg in Roermond, Noord-Limburg, heeft zo´n 80 verschillende speeltoestellen!!
Op maar liefst 6 hectare grond aan de rand van de stad Roermond vind je Speeltuin Kitskensberg. Deze buitenspeeltuin is ideaal om met families en vriendengroepen heen te gaan, omdat er voor alle leeftijden iets leuks te doen is.

Zo’n 120 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. Ook voor tieners is er vanalles te doen. Er is een uitdagend trampolinepark (8+) (2 euro extra) en een mini golfbaan (€ 2,- extra). Nieuw is een Urban Obstacle Ninjago Warrior Freerun Park voor kids van 10 tot 16 jaar.

Als het warm is kunnen de kids in het ondiep spartelbad met glijbaan en ook is er een Paddestoel waar je kunt douchen. Dit bad is ook rolstoeltoegankelijk.

De verkeerstuin is het hele jaar door een hit, met echt werkende stoplichten en een skelter racebaan voor oudere kids. Speeltuin Kitskensberg is ook goed toegankelijk voor mindervalide kinderen. Er is een rolstoel draaicaroussel; trampoline; speeltoestel; en fitnesstoestel.

Daarnaast is er nog een doolhof en een blote voetenpad en natuurlijk kun je gezellig picknicken op grasveldjes en bankjes. Maar je kunt ook in de horecagelegenheid je lunch, drinken, versnaperingen en of frietjes bestellen, alles tegen sociale prijzen. Het betaalbaarste uitje in de regio.

Kortom plezier voor iedereen tegen sociale prijzen en uitgeroepen tot het leukste uitje van Limburg 2024! Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website van Speeltuin Kitskensberg te gaan.

Meer fijne tips vind je hier!

Speeltuin Kitskenberg

Oude Keulsebaan 150
6045 GB Roermond
Openingstijden Zie webiste Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & inspiratieAlle blogs

Uitgelicht

Zomervakantie!

Zomervakantie!

Joehoe, het is vakantie! We hebben daarom weer enorm veel leuke tips voor je verzameld. Voor een zonnige, maar ook voor een regenachtige dag!

Check hier de te gekke uitjes.