Speeltuin KitskensbergTerug naar het overzicht

Speeltuin Kitskensberg in Roermond, Noord-Limburg, heeft zo´n 80 verschillende speeltoestellen!!
Op maar liefst 5 hectare grond aan de rand van de stad Roermond vind je Speeltuin Kitskensberg. Deze buitenspeeltuin is een echte natuurspeeltuin en door de vele bomen is het er ook nog eens schaduwrijk. Heerlijk om een zomerdagje door te brengen.

Zo’n 80 verschillende speeltoestellen bieden veel speelplezier en gevarieerde speelomgevingen. Kinderen tussen 2 en 12 jaar kunnen zich hier perfect vermaken. Een ondiep spartelbad zorgt, vanaf een buitentemperatuur van 20 graden, voor verkoeling en het doolhof zorgt voor spanning en fantasie. Ook is er een 18 holes Midgetgolfbaan (€1,- p.p).

De speeltuin biedt volop ruimte om gezellig te picknicken op grasveldjes en bankjes, maar je kunt ook in de horecagelegenheid je lunch, drinken en versnaperingen bestellen, die je op het ruime terras kunt nuttigen.

Speeltuin Kitskensberg is ook goed toegankelijk voor mindervalide kinderen. Er zijn diverse aangepaste speeltoestellen zodat alle kinderen samen kunnen spelen.

Wil je meer weten? Klik dan op de roze button om naar de website van Speeltuin Kitskensberg te gaan.

Tip: Meer leuke buitenspeeltuinen in en om Eindhoven voor een gezellig dagje uit vind je in de categorie Eropuit!

Speeltuin Kitskenberg

Oude Keulsebaan 150
6045 GB Roermond
Openingstijden Zie webiste Prijs €1,25 Naar de website Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Een heerlijke tijd om samen leuke dingen te ondernemen en herinneringen te maken. Hieronder vind je een aantal hele fijne tips. Reserveer snel een plekje: door beperkte capaciteit zijn veel uitjes snel vol. En check voordat je gaat even de website.

Veel plezier