De Rode LelieTerug naar het overzicht

Bij Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk, waan je je in de prachtige natuur even op vakantie.
Bij Boscafé De Rode Lelie kun je samen met vrienden, familie, kinderen en collega’s genieten van de natuur, rust en ruimte. Het ontbreken van verharde wegen, stoplichten en auto’s maakt dat je jezelf even buiten de bewoonde wereld waant. Alsof je even op vakantie bent!

Het terras met uitzicht op de speeltuin, waar kinderen spelenderwijs de natuur kunnen ontdekken, maakt het mogelijk te kunnen genieten van een hapje en een drankje zonder je zorgen te hoeven maken om je kroost. Het is een heerlijke plek om even te ontspannen na een wandeling, een fietstocht of een andere activiteit die je in het bos kunt ondernemen.

Boscafé De Rode Lelie in Oisterwijk is een hele fijne feestlocatie voor feesten en partijen die je zelf naar wens kan vormgeven. Voor zowel privé als zakelijk verzorgen ze lunch, bbq, diner, borrel, tapas, buffet of ontbijt. Met de klapdeuren wagenwijd open kan met goed weer gebruikgemaakt worden van een privéterras, hierdoor kunnen ook grotere groepen bij De Rode Lelie terecht. In de winter gaan de deuren dicht en gaat de houtkachel aan.

Klik op de roze websitebutton voor meer informatie en om de menu-kaart alvast te bekijken!

Meer toffe uitjes vind je hier!

Boscafé De Rode Lelie

Adervendreef 4a
5062 ST Oisterwijk
Openingstijden Dinsdag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag & zondag: 10.00 - 20.00 uur
Schoolvakanties: 10.00 - 18.00 uur
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Vier de vakantie in het Evoluon

Vier de vakantie in het Evoluon

Ga op pad met een van hun reisleiders, bedenk je eigen toekomst snack, eet Next Nature pannenkoeken in hun brasserie of ga op dromenjacht met de gratis speurtochtplaten.
Er is zo veel te beleven!

Ontdek het ruimteschip