Mattel Play! SevenumTerug naar het overzicht

Stap in de wereld van je favoriete helden en beleef de spannendste avonturen!
Let's Play!

Wist jij dat, hier niet ver vandaan, een onvergetelijke wereld wacht op jou om ontdekt te worden? Het is Mattel Play! in Sevenum, Noord-Limburg. Een betoverende wereld waar kinderen hun tv-helden kunnen ontmoeten en de spannendste avonturen kunnen beleven. Bij Mattel Play! vind je verschillende gethematiseerde werelden waar Brandweerman Sam™, Bob de Bouwer™, Thomas de Stoomlocomotief™ en Angelina Ballerina™ wachten op jou! Je vindt hier ook een prachtige rolschaatsbaan en de fantastische bouwwereld van Mega Construx™ en Mega Bloks™

Mattel Play! prikkelt de creativiteit en de verbeelding van kinderen én ouders. Alles is gericht op leren met plezier en het ontwikkelen van de sociale vaardigheden. Kom jij ook spelen, bouwen, dansen & rolschaatsen? Want naast huizen, broodjes en kunstwerkjes bouw je bij Mattel Play! ook aan de mooiste herinneringen!

Naast spelen, dansen, bouwen en blussen kun je vanaf nu ook klimmen én klauteren bij Mattel Play! Sevenum. Hun nieuwe Softplay is vanaf nu in gebruik en dat wil zeggen dat ze nu 8 speelzones onder één dak hebben. YES! Nóg meer speelplezier!

Kom je ook op bezoek bij jouw helden? Meer info vind je via de roze button.

Binnenkort jarig? Doe vast inspiratie voor een verjaardagsfeestje op!

Stoere tieners kunnen ook terecht bij het naastgelegen The Portal Action House. Honger gekregen? Bij het Fun & Entertainment Center zit ook ABC Restaurants gevestigd met maar liefst elf verschillende restaurants!

Mattel Play Sevenum

Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Herfstvakantie

Herfstvakantie

Een heerlijke tijd om samen leuke dingen te ondernemen en herinneringen te maken. Hieronder vind je een aantal hele fijne tips. Reserveer snel een plekje: door beperkte capaciteit zijn veel uitjes snel vol. En check voordat je gaat even de website.

Veel plezier