KabouterpadTerug naar het overzicht

Loop het Kabouterpad en vind alle Kabouters samen met je vriendjes.
Voor de kleintjes is er het spannende Kabouterpad! Je krijgt een kaboutermuts op, wordt geschminkt en krijgt een hapje en drankje mee voor onderweg. Tijdens de wandeling kan je verschillende opdrachten maken die helemaal bij het seizoen passen. Na de wandeling krijg je zelfs nog een leuk aandenken! Wie gaat er de meeste kabouters vinden?

Recreatiepark TerSpegelt ligt midden in de Brabantse Kempen en heeft activiteiten voor zowel jong én oud! Naast het Kabouterpad heeft het bijvoorbeeld een unieke PumpTrack  baan voor de echte waaghalzen of het unieke overdekte water- en zandspeelparadijs, SterrenStrand.

Bij Recreatiepark TerSpegelt kan je natuurlijk ook overnachten in je eigen tent of caravan. Geen eigen tent of caravan? Geen probleem! Er zijn super leuke huuraccommodaties voor families met kinderen, zoals een echte TipiTent waarin je kan overnachten!

Kinderfeestje? Dan ben jij bij Recreatiepark TerSpegelt aan het juiste adres!
Er zijn tal van mogelijkheden om je kinderfeestje te houden. Zo kan je deze combineren met het SterrenStrand, de PumpTrack of het Kabouterpad.

Recreatiepark TerSpegelt

Postelseweg 88
5521 RD Eersel
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste uitjes van Nederland

De leukste uitjes van Nederland

In vogelvlucht over Nederland vliegen, oog in oog staan met dino's of lasergamen in een Battle-zone. Tijd voor actie deze (herfst)vakantie! Wij hebben 24 actieve, culturele uitjes voor je verzameld.

Veel plezier