The Portal Action HouseTerug naar het overzicht

The Portal Action House en Lasergame in Sevenum, Noord-Limburg.
Gamen is over de hele wereld een zeer populair tijdverdrijf. Bij het Fun & Entertainment Center kwamen ze daardoor op het idee om de gamewereld en de échte wereld samen te laten komen, en zo ontstond The Portal Action House. Hier vind je alles wat je zoekt in een game. Het is spannend, je wordt aangemoedigd jezelf continu te verbeteren en de beste oplossingen te zoeken en het triggert je creativiteit. Durf jij te komen testen of jouw gameskills in het echt ook zo goed zijn? Iedereen vanaf de leeftijd 8+ is welkom.

The Portal is opgebouwd uit drie verschillende levels. Deze bestaan uit een vette freerunningbaan, diverse uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. Door middel van de beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills vind jij je weg uit de gamewereld voordat deze verandert in pixels!

In Level XX vind je de splinternieuwe lasergame arena van The Portal Sevenum. Dr. Racoxx, een kwaadaardige wasbeer, heeft hier zijn lab gevestigd. Zijn plan is om een kwaadaardig gif te ontwikkelen en dit over de hele wereld te verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem en zijn hulpjes aan om te voorkomen dat het gif verspreid kan worden!

Ouders kunnen van bovenaf een oogje in het zeil houden bij hun spelende kroost of beneden in het lounge gedeelte lekker relaxen. Ook is het mogelijk met de jongste telgen van het gezin een kijkje te nemen bij Mattel Play! Sevenum. Hebben de kinderen honger na al dat springen en stunten? Sluit dan af bij het ABC Restaurant om het dagje uit compleet te maken!

Meer weten over The Portal? Klik op de roze button.

The Portal Action House Sevenum

Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

De leukste zomertips ook in je mailbox!

De leukste zomertips ook in je mailbox!

Wil je op de hoogte blijven van de leukste gezinsuitjes in de zomer? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, boordevol tips en inspiratie om er met de kinderen op uit te gaan, en ontvang 'm gratis in je maibox!

Hier kun je je inschrijven!