The Portal Action HouseTerug naar het overzicht

Let’s enter! The Portal Action House in Sevenum, Noord-Limburg.
Gamen is wereldwijd een zeer geliefde hobby die alleen maar blijft groeien. Bij het Fun & Entertainment Center kregen ze daardoor het idee om de gamewereld te laten samensmelten met de echte wereld. The Portal heeft dan ook alles wat een gamewereld ook heeft. Het is spannend, je wilt jezelf continue verbeteren, zoekt de beste oplossingen en het triggert jouw creativiteit. Durf jij te komen testen of jouw gameskills in het echt ook zo goed zijn?

The Portal is opgebouwd in drie verschillende levels. Deze bestaan uit een vette freerunningbaan, diverse uitdagende trampolines en een spectaculaire pumptrack. Door middel van de beste moves, de vetste sprongen en de juiste skills vind jij jouw weg uit de gamewereld voor deze veranderd in pixels!

Een nieuwe evil heeft zijn lab gevestigd in Level XX, de splinternieuwe lasergame arena van The Portal Sevenum! Dr. Racoxx is een virus aan het creëren wat hij over de hele wereld wil verspreiden. Levensgevaarlijk! Val binnen bij Dr. Racoxx en ga de strijd met hem aan zodat het virus niet verder verspreid wordt.

Als ouder kun je van bovenaf een kijkje nemen in deze virtuele gamewereld of je gaat heerlijk relaxen in het lounge gedeelte. Met de kleinere kids kun je ook ondertussen een kijkje nemen bij het naastgelegen Mattel Play! Natuurlijk krijgen de sportievelingen onwijs honger van al dat reallife gamen en dan is ABC Restaurants een unieke beleving om jullie dag af te sluiten. Maar liefs elf verschillende restaurants voor jullie waar je onbeperkt kunt genieten! Let’s enter!

Meer weten over The Portal? Klik op de roze button.

The Portal Action House Sevenum

Middenpeelweg 7
5975 MZ Sevenum
Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Sinterklaas

Sinterklaas

De Sint mag zijn verjaardag niet groots vieren als normaal. Gelukkig hebben wij een heleboel tips voor een coronaproof Sinterklaasfeest.

Naar de tips!