Klimcentrum Neoliet-ZuidTerug naar het overzicht

Een spannend en avontuurlijk feestje? Bij Neoliet vier jij een heel spannend feestje!
Samen met je vriendjes leer je eerst klimmen. Daarna wordt het pas echt spannend! In kleine groepjes klim je via een echte klettersteig omhoog. Boven op de rotsklomp steek je een echte indianenbrug over op 12 meter hoogte....brrrr....natuurlijk wel helemaal veilig hoor!

Via een vette abseil aan het eind van de brug kom je weer beneden. Daarna kun je weer lekker klimmen of je vriendjes aanmoedigen. 

Je kunt dit feestje op afspraak reserveren. Het duurt 2 uur en is voor kids vanaf 8 jaar. Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige en een klimdiploma voor alle kinderen! Je kunt dit feestje op afspraak reserveren.

Ben je nog geen 8? Er is ook een partijtje voor kids vanaf 5 jaar. Prijzen zijn inclusief entree, les, materiaal, begeleiding, ranja met iets lekkers, een cadeautje voor de jarige, een klimdiploma voor alle kinderen en een speurtocht!

Neoliet heeft 2 vestigingen 
Neoliet-Zuid: The Koomenlaan 3 Eindhoven
Neoliet-Noord: Vijfkamplaan 14 Eindhoven 

Zorg voor sportieve kleding en schoenen en dat er per 2-3 kids een volwassen begeleider mee gaat. 

Via de roze button ben je zo op de website. 

Voor alle actieve en sportieve feestjes kun je verder kijken op onze site!

Klimcentrum Neoliet Eindhoven-Zuid

Theo Koomenlaan 3
5644 HZ Eindhoven
Openingstijden Op afspraak. Prijs Vanaf € 99,50 voor een feestje met 6 kids, vanaf € 10 voor elk extra kind. Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Kinderfeestjes!

Kinderfeestjes!

Nu het nieuwe schooljaar is begonnen is er vast één jarig thuis of geweest. Neem eens een kijkje op onze overzichtspagina Kinderfeestjes, ter inspiratie.

HIEPERDEPIEP