8x de lekkerste ijssalons in en om Flevoland!

16 augustus 2023
Als de zon schijnt (en eigenlijk ook als de zon niet schijnt) is ijs een super idee! Heerlijk verfrissend op de warme dagen en een gezellig uitje met de kids. Wij hebben onze favoriete ijssalons in en om Flevoland hier voor je op een rijtje gezet!
Jummm! Zin om samen van een ijsje te smullen? Er is vast wel een ijssalon bij je in de buurt. Aardbei of vanille-ijs, of liever een hele bijzondere smaak? En voor de kids natuurlijk: met spikkels! Waar gaan jullie langs?

IJssalon Mariola
Nutella-ijs? IJs met Snickers, Bounty, Brownies of Marshmellow-smaak? Proef het bij IJssalon Mariola! Al drie generaties lang maken ze zelf dagelijks vers ijs. En wist je dat je hier ook je eigen ijscoupe kunt maken met je kinderfeestje?

Geba Gelato
In het centrum van Zeewolde, op 200 meter van het strand vandaag, vind je Geba Gelato! Heerlijk om even af te koelen na een lange fietsroute of zomerse wandeling. Je vindt hier heerlijk Italiaans schepijs, milkshakes, delight ijs en meer. Superleuk voor de kids om zelf langs te gaan met de strippenkaart.

Ijssalon Rino's Gelato
Heb je zin in een echt Italiaans ijsje? Kom dan naar ijssalon Rino's Gelato in Almere Buiten, vlakbij het station! Via de Facebook pagina van Rino's Gelato geven ze ook vaak gratis ijs weg, hoe leuk is dat? In de winter haal je hier lekkere oliebollen!Ice&Co
Lekker ijs en heerlijke koffie. Bij Ice&Co in Almere Centrum kun je prima vertoeven. Kies uit één van de heerlijke smaken en ga lekker zitten op de zachte stoelen. Welk ijsje gaan jullie dit keer testen?

Paul's IJs
Paul's IJs is een ijskraam op het Rio de Janeiroplein in Almere Buiten. En oh wat is het er druk met mooi weer! Niet gek, want hier vind je dagelijks vers bereid schepijs; roomijs gemaakt met verse koemelk en sorbetijs van vers fruit. Of kies eens een ijstaart!

Billy's Ice Cream
Schepijs, IJstaarten en Verse Milkshakes, loopt het water je al in de mond? Bij Billy's Ice Cream in Lelystad is de keuze reuze. En wist je dat Billy's ook met een rode Tuk naar je toe kan komen?Jonico IJS
Misschien wel dé rijdende ijssalon van Almere! Al sinds 1986 scheurt de familie rond in de wagen vol heerlijke smaken. Dus luister goed of je de bel hoort klingelen en kies je favorietjes!

IJspressi
Ijssalon-espressobar IJspressi is het hele jaar geopend voor lekker vers ijs zonder kunstmatige toevoegingen. In de zomer kun je elke dag kiezen uit meer dan 50 smaken ijs, zelfs groentenijs! Voor alle papa's en mama's schenken ze heerlijke romige Italiaanse cappuccino's. En tof! Er ligt speelgoed klaar.

Boeren Pitstop
Bij Boeren Pitstop kun je genieten van boeren softijs, die is bereid met de verse melk van de koeien van dit melkveebedrijf! Dit softijs is écht loeilekker; heerlijk zacht en romig! Tijdens je tussenstop op de boerderij kun je lekker buiten spelen op het erf waar van alles te ontdekken is over mmmelk. 

Eet smakelijk!