Leuke tips voor moederdag!

17 april 2023
Nadat de croissant kruimels uit je bed verwijderd zijn, de nieuwe knutsels aan de muur hangen, is het tijd om leuke dingen te gaan doen? Waar ga je in Flevoland naartoe met Moederdag?
De leukste moederdag tips!
In Flevoland worden er op verschillende plekken leuke uitjes gepland om samen te doen op Moederdag! Wat gaan jullie beleven?

Lentefeest bij Kinderboerderij Den Uylpark
Zoals elk jaar viert Stad & Natuur de lente met een Lentefeest voor het hele gezin. Bezoekers kunnen een gezamenlijk kunstwerk maken voor de kinderboerderij. Of bouw met bamboe en elastieken de meest bijzondere creaties. Voor kinderen zijn er workshops moederdagketting knutselen en schaapsherdersstok maken. Ook worden de schapen geschoren!SEC Outdoor Event
Een evenement vol outdooractiviteiten voor jong en oud, heerlijk eten en drinken en volop gezelligheid en vermaak. Je kunt onder andere: boogschieten, kanovaren en lasergamen. Er is een boeren midgetgolfbaan, hindernis-run, reuze-twister, hoepelworkshop, mountainbike clinic en nog veel meer! Zoveel keus! En met de code: KIDSPROOF10 krijg je 10% korting op een kaartje!Knutselen voor Moederdag
Wil je iets moois maken voor mama, tante, oma, juf of voor wie jij de liefste vindt? Kom op 10, 12 of 13 mei naar De Nieuwe Bibliotheek en maak een mooie uitklapkaart met bloemenboeket. Atelier Zoo Creatief helpt jullie bij het knutselen.Knutsels

Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je moeder te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei leuke knutsels en receptjes speciaal voor Moederdag. En zeg nou zelf; wat is er leuker om te krijgen op Vaderdag, dan zo’n zelf gebouwd fantasierijk cadeautje van je kind?!

Leuke dingen doen
Vind je het leuk om er met mama een dagje op uit te trekken? Trek de natuur in voor een leuke kindvriendelijke wandelroute of fiets een leuke familieroute! Maar je kunt natuurlijk ook samen naar  een museum of naar een leuke film of theatervoorstelling. Kijk dan in onze Uitagenda, die staat boordevol leuke tips.

Gezellig samen eten
En bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Moederdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Moederdag natuurlijk goed terecht kunt.

Een fijne Moederdag!

TIP: Heb jij je al aangemeld voor onze nieuwsbrief? Deze staan vol toffe tips en vaak ook met een speciaal thema! En vergeet niet onze fijne blogs te lezen. Hier vind je leuke ervaringsverhalen, tips voor uitjes, tips voor activiteiten en nog veel meer!
 


Naar de website