Leuke tips voor vaderdag!

17 april 2023
Zondag 18 juni is het weer Vaderdag. Dé dag om papa eens even flink in het zonnetje te zetten. Want ook jij hebt toch de leukste, de liefste en de fijnste papa van de hele wereld?
De leukste vaderdag tips!
Vaderdag bij het Nationaal Militair Museum
Wat is er veel te zien en te beleven in het Nationaal Militair Museum Soesterberg. Vaderdag is een mooie gelegenheid voor een bezoek aan dit museum waar het ‘verhaal’ van de Nederlandse krijgsmacht wordt verteld!Knutsels

Heb je nog een beetje inspiratie nodig om je vader te verrassen? Kijk dan eens in onze Thuiscategorie. Daar vind je allerlei leuke knutsels en receptjes speciaal voor Vaderdag. En zeg nou zelf; wat is er leuker om te krijgen op Vaderdag, dan zo’n zelf gebouwd fantasierijk cadeautje van je kind?!

Leuke dingen doen
Vind je het leuk om er met papa een dagje op uit te trekken? Trek de natuur in voor een leuke kindvriendelijke wandelroute of fiets een leuke familieroute! Maar je kunt natuurlijk ook samen naar  een museum of naar een leuke film of theatervoorstelling. Kijk dan in onze Uitagenda, die staat boordevol leuke tips.

Gezellig samen eten
En bij veel restaurantjes kun je die dag terecht voor een speciale Vaderdagbrunch, een bijzonder ontbijt of een gezellig etentje. Ook deze tips staan in onze Uitagenda. Kijk ook eens in onze categorie Uit eten. Hier vind je verschillende kindvriendelijke restaurantjes, waar je ook op Vaderdag natuurlijk goed terecht kunt.

Een fijne Vaderdag!

TIP: Oeps, heb jij nog geen cadeautje voor Vaderdag? Bekijk hier 24x inspiratie voor een lieve Vaderdag verrassing!
Naar de website