10x Spelletjes van Unbox Now

31 oktober 2022

Met een spel wordt Sinterklaas leuk voor iedereen! Wij geven je een inspiratievolle top 10 spellen cadeautips. Voor in de schoen en in de gevulde juten zak. Want zoals jullie weten zijn wij gek op spelletjes. 

De top 10 leukste spellen om te geven met Pakjesavond

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan! De gezelligste tijd van het jaar. Ben jij al klaar met de voorbereidingen voor de feestdagen? Sinterklaas staat te popelen om alle kinderen van cadeautjes te voorzien, maar hierbij heeft hij wel hulp nodig van zijn trouwe hulpsinterklazen die schoentjes vullen met de leukste schoencadeautjes. Voor een grote broer of kleine zus, voor het hele gezin of voor een logeerpartijtje met vriendjes en vriendinnetjes.

1. Dobble kaartspel (6+)

Daag je familie uit voor een spannend potje Dobble. Spot jij als eerste de matchende symbolen op de kaartjes? Dobble is een leuk, simpel en snel kaartspelletje dat je op 5 verschillende manieren kan spelen!


2. Rory's Story Cubes (6+)

Bedenk met zijn allen een mooi Sinterklaas verhaal met Rory’s Story Cubes. Gooi de dobbelstenen met verschillende illustraties en laat het avontuur beginnen. De mogelijkheden, fantasie en verhalen zijn eindeloos!


3. Ticket to Ride (6+)

Ticket to Ride: Mijn Eerste Reis is een speciale editie voor de allerjongste avonturiers. Dit bordspel is eenvoudig te leren en snel te spelen. De perfecte introductie tot de Ticket to Ride serie voor kinderen vanaf!

4. Stella - Dixit Universe (8+)

Het creatieve spel Stella zit vol fantasie en laat kinderen spelen met woorden en beelden. Wie heeft het lef om de sterren achterna te jagen? In dit creatieve spel is het de bedoeling dat je bij een woord afbeeldingen zoekt die associëren met dat woord. Maar vergeet de associaties van je medespelers niet. Kies je namelijk een afbeelding die niemand heeft gekozen, dan scoor je geen punten. Extra leuk: Stella is Speelgoed van het Jaar 2022!5. Jungle Speed Kids (4+)

Wie is bij jullie thuis de snelste? Kom erachter met Jungle Speed Kids! Een aangrijpend spel. Draai een kaart om, loer als een havik en wees de eerste die de totem vastpakt als het symbool op jouw kaart hetzelfde is als die van iemand anders.


6. Spokenchaos (8+)

In het familiespel Spokenchaos zorg je ervoor dat jouw spookjes ongezien de gang oversteken en niet worden gespot via het sleutelgat op het speelbord. Spokenchaos is een spannend potje verstoppertje voor het hele gezin!7. Exploding Kittens (7+)

Exploding Kittens is een spel voor iedereen die houdt van katten, knallen, lasterstralen en soms ook geiten. In deze door kittens aangedreven versie van Russische roulette moet elke speler een kaart van de stapel omdraaien en maar hopen dat 'ie geen exploderende kitten aantreft, want anders is het spel verloren…8. Concept Kids Dieren (4+)

Hebben jullie lootjes getrokken en is jouw lootje een echte dierenvriend? Dan is dit een heel goed Sint-cadeau! Ontdek Concept Kids Dieren waarbij je samen probeert zoveel mogelijk dieren te raden en te beschrijven.

9. Throw Throw Burrito (7+)

Throw Throw Burrito is een snel behendigheidsspel en leuk om te geven op pakjesavond. Het is een grappig partyspel dat een combinatie is van een kaartspel en trefbal. Dus na het openen van je pakje perfect om direct te spelen!


10. Perudo (8+)

Train je pokerface met het leuke dobbelspel Perudo! Op zoek naar een geweldig spel om mee te nemen naar je familie met de feestdagen? Dan heb je 'm hier gevonden. Doe 5 dobbelstenen in je beker, schud het door elkaar en draai het om op tafel. Gluur naar je dobbelstenen en gok op het aantal en de waarden van de dobbelstenen van de andere spelers. Ga je verhogen of roep je iemand zijn bluf?
Note van de redactie: wat er bij ons in het Sinterklaaspapier verdwijnt? Uiteraard zijn we heel erg benieuwd naar Speelgoed van het Jaar - Stella. Maar ook Spokenchaos heeft onze aandacht gewekt. Dobble en Story Cubes gaan bij ons standaard mee op vakantie, want die zijn lekker compact. Ideaal als schoencadeautje dus. En Ticket to Ride staat hier al in de spelletjeskast, super leuk dat er ook een kidsversie is! We zijn benieuwd waar jullie keuze op valt... Op zoek naar meer inspiratie? Klik op de roze websitebutton!

Fijne Pakjesavond! Naar de website