Lelystadse Tafeltennis ClubTerug naar het overzicht

Tafeltennis is de snelste balsport ter wereld! Doe jij mee?
Tafeltennisles! De Lelystadse Tafeltennis Club (LTTC) is de tafeltennisvereniging van Lelystad, waar leden van alle leeftijden en niveaus zich welkom voelen om de tafeltennissport te beoefenen.

De lessen worden verzorgd door ervaren en enthousiaste tafeltennistrainers. Naast de training kun je ook competitie spelen. Heb jij op de camping of op het pleintje bij je huis of school wel eens getafeltennist en vind je het leuk om nog beter te leren tafeltennissen? Kom dan tafeltennissen bij LTTC.

Je kunt vrijblijvend 3x gratis komen trainen om te kijken of je het wat vindt. Neem vooraf contact op via de mail-button of klik door naar de website of stuur een bericht via de berichtenknop!

Tip: Is tafeltennis niet echt iets voor jou? Bekijk hier alle andere clubjes in Flevoland!

Lelystad United - LTTC

Kofschip 6
8223 EZ Lelystad
Openingstijden De jeugd traint op de maandag- en woensdagavonden. Prijs Bondscontributie: € 16.50 per jaar + Clubcontributie: € 30,00 per kwartaal Naar de website Direct mailen Telefoonnummer
Meer leuke tips

Tips van de maand

Blogs & filmpjesAlle blogs

Uitgelicht

Showavond Horses on Stage

Showavond Horses on Stage

Op 24 mei organiseert het Almeersch Hippisch Centrum samen met Media Horses International een spectaculaire paardenshow voor alle leeftijden. Je kunt zelfs op de foto met de beroemde filmpaarden Silverstar en Whitestar!

Haal snel je tickets